Prima pagină » Cancan » Mădălina Radu, clipe de panică după ce nu a simțit gustul unui croissant: “COVID, zic! Mi-am văzut viața ajunsă la sfârșit”

Mădălina Radu, clipe de panică după ce nu a simțit gustul unui croissant: “COVID, zic! Mi-am văzut viața ajunsă la sfârșit”

04 nov. 2020, 13:13,
în Cancan

Mădălina Radu a trăit clipe de panică după ce nu a simțit gustul unui croissant cumpărat dintr-o benzinărie. Inițial a crezut că este infectată cu COVID, însă totul s-a terminat cu bine și fosta asistenta TV este acum bine.

Fosta asistentă TV a povestit pe Facebook toată întâmplarea și ce gânduri emoționante a avut.

Mădălina Radu, clipe de panică după ce nu a simțit gustul unui croissant

Zilele trecute, Madalina Radu a trăit clipe de groaza. Fosta asistenta a încercat să savureze un desert cumpărat dintr-o benzinărie, mai exact un croissant. Când a văzut că nu simte gustul și nici mirosul de foietaj și ciocolata, fosta jurnalista a crezut că este infectata cu temutul virus din China.

Până să facă un test cu parfumul puternic pe care îl avea în autoturism, Mădălinei Radu i-au trecut prin minte tot felul de gânduri negre.

“Să vă spun cum a început totul! Aveam o poftă nebună de mini croissant cu ciocolată, unele pe care doar la… le găsesc! Intru în benzinărie, comand două… la recomandarea vânzătorului, accept să le încălzească! Urc în mășînă și încep să înfulec! Hopaaaa! Gust, deloc! Nimic! Mai iau o gură și degeaba! Miros… nu mirosea nici a ciocolată, nici a foietaj… zero! «COVID!», zic. Și încep să-mi fac cruce cu limba-n gură, zicând în gând Ttăl nostru! Transpir! Mă încurc! Renunț la rugăciune și încep să înjur!

«Cum dracu tocmai eu?!», zic. Mor! Gata! Mi-am văzut viața ajunsă la sfârșit! «Ce fac cu copilul? Ce-i zic? Eu, sigur nu scap», zic! Și hop, îmi trece prin cap să-mi dau cu parfum! Am unul tare rău în mășînă, Bottega Veneta! Nu-l folosesc, că mă doare capul când mă dau cu el! Îmi dau cu parfum mult, mult! Fac abuz și pulverizez și în spate, la mășînă, și pe mâini, și pe păr, și peste tot! Sincer, noroc că am avut unde să trag pe dreapta să aerisesc mășina! Am zis că mor de miros! Deci, nu e COVID! Am miros! Croissantul nu e bun! Clar! Și stau și mă gamdesc… păi, câte nu mâncăm noi fără gust, cum de m-am panicat așa acum????!!!!! Ce m-am speriat eu de la un croissant!!”, a scris fosta asistentă TV pe contul său oficial de Facebook.

În postarea să, Mădălina Radu a mai mărturisit: “Am plecat mai departe concluzionând: niciodată nu mai mănânc mini croissant cald de la…! :)))) Dar niciodată! Dacă tot e să mă îngraș, măcar să fie de la ceva cu gust ;)”.

Mesajul sau de pa rețeaua de socializare, evident nu a fost trecut cu vederea, mai multe persoane reacționând. Printre vedetele care au comentat la mesajul său se numără și fosta ei colegă de la OTV, Mihaela Moise; desigur, numeroși apropiați și fani au citit cu sufletul la gură fiecare rând scris de Mădălina Radu.

“Ce m-ai speriat!”, a reacționat Mihaela Moise, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului, iar fosta jurnalistă i-a răspuns: “Da’, eu?!”.

Tulburările digestive, noi simptome la COVID-19

În ultima perioadă, COVID-19 a suferit o serie de modificări în privința simptomelor. Astfel că, medicii sunt din ce în ce mai bulversați și arată că pierderea gustului și pierderea mirosului, semn clar de COVID-19 apar mult mai târziu, fiindcă inițial, pacienții dezvoltă simtome diferite de cele obișnuite, cum sunt tulburările digestive.

Informațiile recente, în ceea ce privește modul în care se manifestă infectarea pacienților cu noul coronavirus, arată că virusul dezvoltă simptome care de care mai diverse.

Noile simptome de COVID-19 sunt: tulburări digestive, cu greață, cu inapetență, cu vărsături, cu tulburări de tranzit intenstinal, fie de tip constipație, fie de tip diaree.

”Apar tot mai mulți pacienți cu tulburări digestive, cu greață, cu inapetență, cu vărsături, cu tulburări de tranzit intenstinal, fie de tip constipație, fie de tip diaree. Foarte mulți dintre pacienți, sau persoane în general încep să consume foarte multe suplimente nutritive, tot felul de coenzime, tot felul de vitamine, în speranța că nu se vor infecta și cred că și aceasta face parte din patologia nouă pe care o întâlnim acum, de aceste simptome digestive noi care apar tot mai des la pacienți.”, a spus Voichița Lăzureanu, șef secție de boli infecțioase Timișoara, în exclusivitate la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024