Prima pagină » Economic Local » Mădălina Pintilie, terapeut maseur și holistic din Iași: „Cererea este în creștere”

Mădălina Pintilie, terapeut maseur și holistic din Iași: „Cererea este în creștere”

23 oct. 2024, 02:00,
Raluca COSTIN în Economic Local
Mădălina Pintilie, terapeut maseur și holistic din Iași: „Cererea este în creștere”

Mădălina Pintilie, terapeut maseur și holistic din Iași, discută într-un nou episod de #PodcastBZI despre tipurile de terapie și masaje solicitate de clienți. Potrivit Mădălinei, chiar dacă masajul este o muncă fizică, acesta poate fi o terapie pentru minte și suflet. Cererea este în creștere din partea clienților, iar cele mai solicitate tipuri de masaje sunt cel de relaxare, cu aromaterapie sau cel decontracturant. Interviul poate fi urmărit AICI

Mădălina Pintilie este una dintre tinerele din Iași care practică această meserie de câțiva ani, reușind să-și fidelizeze clienții prin profesionalism și diversificarea terapiilor și masajelor. Potrivit Mădălinei, chiar dacă masajul este o muncă fizică, acesta poate fi o terapie pentru minte și suflet. Cererea este în creștere din partea clienților, iar cele mai solicitate tipuri de masaje sunt cel de relaxare, cu aromaterapie sau cel decontracturant.

Mădălina Pintilie, terapeut maseur și holistic din Iași: „Cererea este în creștere”

Mădălina susține că există mai multe tipuri de masaje pentru persoanele care vor să scape de celulită.

„Mai nou, pentru celulită, este maderoterapia, pe care am promovat-o și a avut succes. Maderoterapia presupune un masaj cu instrumente din lemn. Domeniul unde activez este destul de complex. Noile generații de maseuri încep să miște lucrurile, descoperă tipuri noi de masaj, de terapie. Eu sunt pasionată de tot ce înseamnă partea aceasta mai puțin cunoscută a energiilor, paranormalului, aș putea spune, de legea atracției. Cred în asta, în legea atracției. Ceea ce gândești, atragi. Cererea pentru masaje și terapii diverse este în creștere”, spune Mădălina.

Tot mai multe persoane sunt interesate să afle cât costă o ședință pentru terapia Bowen și la ce ajută aceasta. Terapia Bowen, numită și Bowenwork sau Bowtech, este o formă de terapie corporală. Aceasta implică întinderea ușoară a fasciei, țesutul moale care acoperă toți mușchii și organele, pentru a ameliora durerea. În mod specific, această formă de terapie folosește mișcări precise și blânde ale mâinilor care se rostogolesc pe corp. Aceste mișcări se concentrează asupra mușchilor, tendoanelor și ligamentelor, precum și asupra fasciei și pielii din jurul acestora. Ideea este de a reduce durerea prin stimularea sistemului nervos.

Ce sfaturi financiare oferă specialiștii din Iași?

Sute de interviuri cu specialiști din diverse domenii sunt publicate pe YouTube, la secțiunea #PodcastBZI. Diana Morelli, director de imagine Kasta Morrely, discută într-un nou episod de #PodcastBZI despre meseria de manechin și de ce tinerele vor să aibă o carieră în acest domeniu. Diana discută și despre cursurile la care participă doamnele sau domnișoarele care vor să aibă o anumită postură, dar și despre pasiuni și viața personală. Interviul poate fi urmărit AICI:

Diana Voiniciuc, consultant financiar din Iași, discută într-un nou episod de #PodcastBZI despre economisire, investiții, dar și despre siguranța financiară în momentul în care ieșim la pensie. Specialista oferă exemple concrete despre balanța venituri-cheltuieli și cum poate fi echilibrată, considerând că primul pas pentru gestionarea acestei situații este să avem o evidență a cheltuielilor. Potrivit specialistei, femeile și-au propus să fie independente financiar. Pe de altă parte, Mădălina Pintilie, terapeut maseur și holistic din Iași, susține că a evoluat acest domeniu în ultimii ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`