Prima pagină » Cancan » Mădălina Pamfile nu regretă că a pozat în Playboy. Ce spune fosta asistentă tv despre trecutul ei amoros

Mădălina Pamfile nu regretă că a pozat în Playboy. Ce spune fosta asistentă tv despre trecutul ei amoros

04 mart. 2022, 11:49,
în Cancan

Una dintre cele mai controversate apariții feminine în lumea mondenă, Mădălina Pamfile, nu regretă că a pozat în Playboy. Aceasta a făcut furori de-a lungul timpului cu pictorialele incendiare în revistele pentru bărbați, dar și cu fotografii provocatoare în mediul online.

Mădălina Pamfile a fost nu de puține ori protagonista unor scandaluri în showbiz-ul autohton, provocând adevărate controverse în spațiul public. În ultima perioadă, aceasta este o prezență tot mai discretă în lumea mondenă, iar de când a devenit mamă viața i s-a schimbat complet. Iată ce spune fosta asistentă tv despre trecutul ei amoros.

Mădălina Pamfile nu regretă pictorialul din celebra revistă Playboy

Mădălina Pamfile, fosta asistentă tv, a fost mereu în atenția publicului încă de la primele apariții în lumea mondenă. Aceasta a făcut furori pe vremea când a pozat în revista Playboy, iar relația cu celebrul Radu Mazăre i-a adus și mai multă celebritate.

Fosta asistentă se mândrește cu un fizic de invidiat și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy ori de câte ori are ocazia. Cu toate că a fost deseori criticată pentru aparițiile îndrăznețe și poveștile de dragoste scandaloase, aceasta nu a ținut cont de replicile dure ale celor din jur și își asumă trecutul.

De când a devenit mamă, Mădălina Pamfile dedică mai mult timp celor două fetițe și soțului ei, un om de afaceri de origine albaneză. Controversata vedetă a avut în ultima vreme mai multe proiecte de televiziune care au propulsat-o în atenția publicului.

Dincolo de aparițiile la tv, Mădălina Pamfile își surprinde fanii cu fotografii incendiare în mediul online. Aceasta face furori cu fizicul de invidiat și ținutele provocatoare. Deși a fost criticată pentru aparițiile în celebra revistă pentru bărbați, fosta asistentă tv nu regretă că a pozat în Playboy.

O altă vedetă care a făcut furori cu pictorialul provocator este Gabriela Cristea. Aceasta a pozat în Playboy la începutul carierei sale și a fost imediat propulsată în atenția publicului, fiind una dintre cele mai râvnite femei din România.

Și frumoasa cântăreață Andreea Bănică a apărut în celebra revistă pentru bărbați însă aceasta regretă fotografiile incendiare care i-au afectat cariera artistică.

În schimb, frumoasa Vica Blochina nu ezită să se afișeze nud și face furori cu aparițiile provocatoare la evenimentele mondene. Aceasta a avut relații cu mai mulți bărbați celebri din România și a fost de nenumărate ori protagonista unor scandaluri în showbiz-ul autohton.

În prezent, Mădălina Pamfile apare tot mai rar la tv și se dedică în totalitate familiei ei frumoase de care este tare mândră.

Ce spune celebra asistentă tv despre relațiile sale de dragoste

Mădălina Pamfile a fost una dintre cele mai curtate femei încă de la primele apariții la tv. Relația controversată cu Radu Mazăre avea să îi aducă și mai multă celebritate. După despărțirea de acesta, Mădălina Pamfile a trăit alte povești de dragoste scandaloase, a trecut printr-un divorț controversat, iar în prezent și-a găsit fericirea alături de un afacerist albanez cu care are două fetițe.

Fosta asistentă tv își asumă trecutul tumultuos și nu ezită să vorbească despre relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului, dar și despre povestea amoroasă pe care a trăit-o alături de Radu Mazăre.

,,E un subiect care a trecut. Cred că e prea devreme să te îndrăgosteşti la 18-19 ani. Poate am crezut că sunt îndrăgostită, dar mi-am revenit. Am avut ce învăţa de la omul acesta. Oricând ai ce învăţa de la un om mai mare ca tine, pornind de la cum să te îmbraci, cum să stai la masă, cum să mănânci, lucruri pe care un copil de 20 de ani n-ar putea să te înveţe. A fost o experienţă de viaţă şi atât. Dacă ne întâlnim ne salutăm, nu e nici o problemă.”, a declarat fosta asistentă tv despre relația controversată cu Radu Mazăre.

După ce a trăit mai multe povești de dragoste cu fotbaliști celebri și oameni de afaceri faimoși, Mădălina Pamfile și-a găsit fericirea alături de un bărbat de origine albaneză. Cei doi au împreună două fetițe și se declară mai fericiți ca oricând.

Mădălina Pamfile nu regretă pictorialul provocator în celebra revistă Playboy și își asumă trecutul scandalos. Fosta asistentă tv apare tot mai rar în lumina reflectoarelor și se bucură din plin de viața de familie alături de copii și de bărbatul care i-a cucerit inima.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`