Prima pagină » Cancan » Mădălina Pamfile își deschide salon de înfrumusețare. Fosta „elevă a lui Mazăre” este măritată cu un albanez

Mădălina Pamfile își deschide salon de înfrumusețare. Fosta „elevă a lui Mazăre” este măritată cu un albanez

13 oct. 2021, 13:16,
în Cancan

Cunoscută în showbiz drept fosta „elevă a lui Mazăre”, Mădălina Pamfile a anunțat că își deschide un salon de înfrumusețare. În momentul de față ea este implicată în proiectul TV „Bravo ai stil Celebrities”, fiind una dintre cele mai îndrăgite concurente. Mai mult, în ultima perioadă, Mădălina Pamfile a devenit fată de casă, aceasta având copii și fiind măritată cu un albanez.

Mădălina Pamfile, îndrăgita concurentă de „Bravo ai stil Celebrities” are planuri mari de viitor, fiind vorba, mai exact de un proiect de afaceri. Astfel, fosta asistentă TV a anunțat că urmează să deschidă un salon în țara natală – România -, după ce în ultimii ani ea a fost plecată pe alte meleaguri. La auzul veștii, fanii s-au bucurat sincer pentru fosta „elevă a lui Mazăre”.

Mădălina Pamfile își deschide salon de înfrumusețare

Viața Mădălinei Pamfile se va schimba complet în perioada următoare, căci urmează să devină o femeie de afaceri. Recent, ea a anunțat pe rețelele de socializare că vrea să intre în afaceri și are deja în vedere deschiderea unui salon. Vedeta brunetă promite că întreg conceptul va fi unul care va impresiona.

„Sunt însărcinată cu un proiect nou. Și anume, un salon pe care vreau să-l deschid. Un salon cu tratamente corporale, faciale, manichiură, pedichiură, coafor. O să fie o chestie super-mișto. Și am început să alerg după câteva chestii și mi-a cam luat toată ziua. Sper să reușesc să duc la bun sfârșit planul. O să fie wow”, a dezvăluit bruneta pe Instastory.

Ce spune despre participarea la „Bravo ai stil Celebrities”

Mădălina Pamfile spune că a intrat în competiția vestimentară de pe Kanal D pentru a-și pune la test aptitudinile stilistice și pentru a demonstra că stilul ei este mai presus decât al celorlalte participante.

„Am acceptat provocarea «Bravo ai stil Celebrities» pentru a-mi pune la încercare aptitudinile stilistice. După o perioadă lungă în care am stat departe de camere, implicându-mă doar în viața de familie, acum îmi doresc să îmi dau un refresh, atât vestimentar, cât și emoțional, vreau să vedeți o Mădălina Pamfile matură, echilibrată. Dacă ar fi să-mi definesc stilul vestimentar, ar fi în două extreme, unul casual și unul foarte elegant, sunt adepta contextului și a locației, încercând să țin pasul cu moda”, a explicat Mădălina Pamfile.

Fosta „elevă a lui Mazăre”

Mădălina Pamfile a devenit cunoscută în showbiz-ul din România, după ce s-a aflat de relația sa cu Radu Mazăre. Pe-atunci, ea încă nu avea 18 ani, iar Radu Mazăre era un personaj bine-cunoscut pe plan național. Însă anii au trecut, iar Mădălina Pamfile pare să se fi cumințit. Între timp, ea a părăsit România, are doi copii și este măritată cu un bărbat de origine albaneză.

De cealaltă parte, nici Radu Mazăre nu mai este personajul potent finaciar de altă dată. În momentul de față, acesta este căsătorit cu Roxana Mihalache, fostă colaboratoare și parteneră de afaceri. Totodată, fostul primar al municipiului Constanța ispășește o pedeapsă privativă de libertate. Dincolo de toate acestea, rămâne de văzut cât succes va avea Mădălina Pamfile cu al ei salon de înfrumusețare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *