Prima pagină » Actualitate » Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre, prinsă băută la volan. A fost dusă în cătușe la INML

Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre, prinsă băută la volan. A fost dusă în cătușe la INML

05 oct. 2024, 12:20,
Redacția BZI în Actualitate

Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre și o prezență constantă în emisiunile de cancan, a fost prinsă băută la volan sâmbătă dimineață, potrivit unui comunicat al poliției. Ea a fost oprită de polițiști după un apel la 112 care semnala faptul că ”se deplasa haotic”, arată comunicatul citat.

Pamfile a fost dusă în cătușe la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru că era agresivă la adresa polițiștilor.

Ea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliția a deschis un dosar penal.

În 2015, ea a fost audiată ca martor într-un dosar de proxenetism.

Mădălina Pamfile, viață de lux după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Fosta asistentă TV a renunțat la evenimentele mondene și la lumina reflectoarelor, alegând să trăiască în liniște alături de familie. Cu toate acestea, este o femeie care știe să se respecte și să se răsfețe. Recent, paparazzi SpyNews au surprins-o pe vedetă în București. Cu toate că are doi copii, Mădălina a fost imortalizată în fotografii îmbracată într-o rochie sexy, care îi pune în valoare formele, coborând dintr-un bolid în valoare de 100.000 de euro.

În urmă cu ceva timp, Mădălina și-a deschis inima și a vorbit despre cum decurge relația cu bărbatul care o face fericită.

„Când am rămas însărcinată mi-a trebui foarte multă liniște, când l-am întâlnit pe tatăl fetițelor mele mi-a cerut să stau mai mult în casă, să fiu mai liniștită. Am și crescut și nu mă mai pot expune atât de mult, asta nu înseamnă aia am uitat de unde am plecat. M-am maturizat.
Noi ne cunoaștem de 10 ani, pe atunci eram pe drumuri diferite. Acum șase ani, era primăvară, ne-am reîntâlnit și ne-am apropiat foarte mult. El a făcut primul pas. Nu a fost dragoste la prima vedere, asta pentru că ne-am cunoscut acum 10 ani de zile. Ne-am dat o șansă, lucrurile au venit natural. Eu lui nu îi dădeam nicio șansă”, a spus Mădălina Pamfile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`