Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mădălina Miu, soția lui Tzancă Uraganu, bătută de amantă: „Și-a luat înjoseală de la fată!“

Mădălina Miu, soția lui Tzancă Uraganu, bătută de amantă: „Și-a luat înjoseală de la fată!“

19 oct. 2021, 16:13,
în Cancan ultimă oră

Soția lui Tzancă Uraganu, Mădălina Miu, a fost bătută cu bestialitate de Alina Marymar, femeia cu care este în prezent artistul.

În condițiile în care Tzancă Uraganu încă nu a divorțat de Mădălina, aceasta s-a arătat deranjată de faptul că Alina Marymar, femeia care este acum cu artistul, vrea să-i strice căsnicia.

Mădălina ar fi amenințat-o pe amantă în mod repetat cu bătaia și a postat mai multe fotografii cu Marymar în ipostaze indecente.

„La petreceri, la toate alea, cu toate că el nu-mi spunea mie nimic, ești nebună?! Să moară băiatul meu dacă ai scăpat. Du-te la Poliție, dacă vei fi scăpată tu de mine, să moară băiatul meu, Adam, dacă nu te voi desfigura, dacă nu te bat de te p@*!!# pe tine, indiferent cu cine vei fi, indiferent unde vei fi, vino dacă ești șmecheră, că știi unde stau”, i-a transmis Mădălina Miu pe rețelele de socializare amantei.

Madalina Miu

Mădălina Miu, bătută de amanta lui Tzancă Uraganu

Deranjată de amenințările primite, dar și de faptul că Mădălina Miu a postat acele imagini picante, Alina Marymar a vrut să se răzbune și a mers la studioul de înregistrări unde se afla actuala soție.

Între cele două s-a iscat un adevărat scandal, în care s-au schimbat injurii. Totul a degenerate în momentul în care Alina Marymar a început să o lovească pe Mădălina Miu. Până la urmă, cele două au fost despărțite chiar de Tzancă Uraganu, care a plecat spre casă împreună cu Alina.

Madalina Miu

Tzancă Uraganu: „Și-a luat iar înjoseală de la fată!“

Artistul a plecat de la studio împreună Alina Marymar şi au postat pe reţelele de socializare mai multe mesaje la adresa Mădălinei.

Alina Marymar i-a transmis rivalei că a fost pedepsită pentru toate acuzaţiile pe care I le-a adus în ultima perioadă.

„Asta pentru toate figurile pe care le-a făcut cu mine. Altădată să știi de șefele tale! Niciodată în viața ta nu aveai tu cum să rămâi așa. Ți-am rupt gura”, a transmis Alina Marymar.

Tzancă Uraganu şi-a susţinut noua iubită, iar soției i-a transmis că nu ar fi trebuit să o subestimeze pe Alina.

„Ia uitați cum și-a luat iar înjoseală de la fată! Aoleu, mama mea, i-a spart ochiul, să moară familia mea dacă n-a rupt-o Marymar”, a zis Tzancă Uraganu.

Tzanca Uraganu si Alina Marymar

Mesaj transmis Mădălinei: „Șopârla asta de Mădălina nu suporta, sub nicio formă, ca eu să fiu cu Marymar“

Tzancă Uraganu susține că nu mai are nicio legătură cu Mădălina Miu, iar aceasta tot încearcă să-l despartă de femeile din viața lui, prin tot felul de mijloace. Manelistul i-a transmis Mădălinei să înceteze cu astfel de comportamente și a numit-o „șopârlă“.

„Credea că o las și pe Lambada pentru ea, asta avea ea în cap. Când vreodată lăsam eu pe mama fetei mele pentru o șopârlă din asta ieftină ca ea?! Șopârla asta de Mădălina nu suporta, sub nicio formă, ca eu să fiu cu Marymar. Ca Marymar sunt vreo 3-4 femei în România și în Europa câteva”, a transmis Tzancă Uraganu, pe rețelele de socializare.

Alina Marymar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`