Prima pagină » Cancan » Mădălina Ghenea rupe tăcerea despre copilul ei: are o fetiță de 7 ani, pe care o duce în cele mai exclusiviste vacanțe

Mădălina Ghenea rupe tăcerea despre copilul ei: are o fetiță de 7 ani, pe care o duce în cele mai exclusiviste vacanțe

18 sept. 2024, 12:00,
în Cancan

Mădălina Ghenea are un copil de 7 ani. Aceasta a postat recent mai multe poze cu fetița ei în timp ce erau în vacanță. Cunoscuta fotomodel a declarat că acum are rolul și de mamă, și de tată.

„Sunt și mamă, și tată, și mi-am dorit acest lucru foarte mult. Este cea mai mare realizare a mea, cel mai important proiect al meu”, a afirmat vedeta, subliniind importanța rolului său de mamă și dedicarea față de copila ei.

Copilul Mădălinei Ghenea

Mădălina Ghenea, cunoscută pentru cariera sa de fotomodel și actriță, a făcut noi dezvăluiri despre rolul său de mamă într-un interviu recent. În vârstă de 36 de ani, ea are o fetiță, Charlotte, din relația cu omul de afaceri Matei Stratan, iar micuța are acum șapte ani. Ghenea, originară din Slatina, și-a construit o carieră internațională strălucitoare, ajungând să joace alături de nume celebre din industria cinematografică precum Al Pacino, Michael Caine, Lady Gaga și Harvey Keitel

Despre evoluția sa profesională, vedeta a povestit că, deși au trecut 23 de ani de când și-a început cariera, încă simte același entuziasm. „Am același entuziasm ca atunci când am început, la 14 ani. Încă simt că este o binecuvântare să lucrez în această industrie și consider că sunt norocoasă. Deși este o meserie complicată, care cere multe sacrificii, sunt recunoscătoare pentru tot ce am realizat”, a spus ea într-un interviu acordat pentru Antena Stars. În ciuda provocărilor, cariera sa rămâne o sursă de satisfacție și împlinire.

Pe lângă cariera sa de succes, Mădălina este o mamă devotată. În 2017, ea a devenit mamă pentru prima dată, aducând-o pe lume pe Charlotte. După despărțirea de Matei Stratan, Mădălina și fiica sa locuiesc în Italia, unde vedeta este foarte aproape de familia sa, inclusiv de mama sa. „Locuiesc cu familia mea și pot să spun că, odată ce am devenit mamă, am redescoperit ce înseamnă să fiu acasă cu mama în fiecare zi. Este un sentiment minunat”, a declarat Mădălina. Ea mărturisește că, deși în trecut simțea dorul de casă și de familie din cauza călătoriilor frecvente, acum reușește să găsească un echilibru între carieră și viața personală.

Relația cu Matei Stratan

Deși Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au despărțit acum șapte ani, relația lor rămâne un subiect de interes, mai ales în ceea ce privește îngrijirea micuței Charlotte. Ghenea a dezvăluit că tatăl fetiței plătește o pensie alimentară de 1.500 de euro pe lună pentru Charlotte, dar ea se ocupă singură de restul cheltuielilor, inclusiv de chiria din Milano. „Plătesc singură chiria la Milano, nu mă ajută nimeni. Charlotte primește 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei”, a spus Mădălina.

Cu toate acestea, există tensiuni legate de programul fetiței și relația cu familia paternă. Familia lui Matei Stratan și-ar dori ca Charlotte să petreacă mai mult timp în România, însă deocamdată nu s-a ajuns la o înțelegere amiabilă între părinți. Tatăl fetiței face eforturi pentru a o vizita în Italia, iar rudele lui continuă să spere că vor putea petrece mai mult timp alături de Charlotte în România.

Matei Stratan a sugerat recent că ar putea fi necesar să inițieze demersuri legale pentru a reglementa situația, în cazul în care nu se ajunge la un acord amiabil. „Merg în Italia să o văd, la fel și părinții mei. Este posibil să fie nevoie să recurg la instanță, dacă nu ajungem la o înțelegere, dar sper că vom reuși să rezolvăm totul pe cale amiabilă”, a declarat Stratan.

Viața de mamă a schimbat-o profund pe Mădălina Ghenea, iar echilibrul pe care l-a găsit între carieră și viața de familie este unul dintre cele mai mari succese ale sale. Copilul ei, Charlotte, este, fără îndoială, centrul universului său, și vedeta face tot ce poate pentru a-i oferi cea mai bună viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *