Prima pagină » Cancan » Mădălina Ghenea nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Cum s-a afișat frumoasa actriță alături de mama și fiica ei

Mădălina Ghenea nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Cum s-a afișat frumoasa actriță alături de mama și fiica ei

06 mai 2022, 12:11,
în Cancan

Celebra Mădălina Ghenea nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Vedeta face furori de fiecare dată când apare în lumea mondenă cu formele sale fără cusur. Nu de puține ori îndrăgita actriță a pus pe jar inimile bărbaților, fiind una dintre cele mai curtate femei din România. Mădălina Ghenea locuiește de câțiva ani peste hotare și se bucură de un succes uluitor în carieră. Recent, aceasta a plecat într-o vacanță în Dubai însă nu a fost singură. Iată cum s-a afișat frumoasa actriță alături de mama și fiica ei.

Mădălina Ghenea nu ține cont de vârstă și se menține în formă

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Actrița este apreciată și peste hotare, iar rolurile sale pe care le-a avut în filme celebre i-au adus faima mult dorită. Vedeta a colaborat până acum cu mai mulți actori renumiți și și-a construit până la vârsta de 34 de ani o carieră impresionantă.

Mădălina Ghenea se declară o femeie fericită și împlinită. În pofida trecutului amoros controversat și a despărțirii scandaloase de tatăl fetiței ei, aceasta se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului. Mai mult, aceasta se mândrește cu fiica ei superbă, micuța Charlotte.

Actrița reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Aceasta petrece mult timp cu fetița ei și o răsfață cu vacanțe exotice ori de câte ori are ocazia. Recent, Mădălina Ghenea a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare din vacanța în Dubai alături de fiica și mama ei, spre încântarea fanilor.

Mădălina Ghenea este extrem de activă în mediul online și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy. Fotografiile vedetei sunt extrem de apreciate de internauți.

O altă vedetă care pozează provocator pe Instagram este Andreea Bănică. Cântăreața se mândrește cu formele sale fără cusur și face furori pe rețelele de socializare. Și îndrăgita artistă Lora a pus pe jar inimile bărbaților cu poze în ipostaze nud, la fel ca Lidia Buble, care pozează sexy ori de câte ori are ocazia. Mai mult, aceasta a optat pentru un nou look, spre încântarea fanilor.

Frumoasa actriță s-a afișat în ipostaze inedite alături de mama și fiica ei

Mădălina Ghenea este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Actrița a încercat mereu să fie departe de scandalurile din lumea mondenă. Cu toate acestea, vedeta a trecut printr-o despărțire scandaloasă de Matei Stratan, tatăl fiicei ei, iar recent au apărut zvonuri că actrița ar primi sume impresionante de la fostul partener pentru a o crește pe fetița sa, dar și că bărbatul i-a cumpărat o locuință de lux. Mai mult, s-a spus că Matei Stratan i-a plătit și vacanța de lux din Dubai. Vizibil deranjată, aceasta a negat presupunerile și a dezvăluit ce sumă primește lunar fiica sa de la tatăl ei.

„Nu am primit absolut nimic de la nimeni, plătesc singură chiria la Milano, nu plătește nimeni pentru mine. Charlotte primește 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei. În acest moment sunt în vacanță cu fiica mea și țin să precizez că am plătit eu biletele de avion și hotelul.”, a declarat actrița.

Mădălina Ghenea și-a surprins recent fanii cu câteva fotografii alături de fiica și mama sa. Cele trei au plecat într-o vacanță în Dubai, iar din fotografii se observă cât sunt de fericite. Vedeta a postat și un mesaj în dreptul pozelor inedite.

„Timp în familie! Trei generații.”, a scris actrița.

Din fotografii se observă că micuța Charlotte a moștenit frumusețea mamei sale celebre. Constanța Ghenea, mama Mădălinei Ghenea, arată de asemenea spectaculos și se menține în formă.

La vârsta de 34 de ani, Mădălina Ghenea are o carieră impresionantă și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Actrița reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se dedică în totalitate creșterii fetiței ei superbe.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *