Prima pagină » Cancan » Mădălina Ghenea este mereu la înălțime. Vedeta s-a afișat în ipostaze incendiare pe rețelele de socializare

Mădălina Ghenea este mereu la înălțime. Vedeta s-a afișat în ipostaze incendiare pe rețelele de socializare

12 apr. 2023, 09:14,
în Cancan

Mădălina Ghenea este mereu la înălțime. Frumoasa vedetă are o carieră de succes și se bucură din plin de celebritate. Actrița arată spectaculos la vârsta de 35 de ani și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Mădălina Ghenea este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde își surprinde fanii cu fotografii îndrăznețe. Recent, vedeta s-a afișat din nou în ipostaze incendiare, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Mădălina Ghenea este mereu la înălțime

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai apreciate vedete din România, dar și de peste hotare. Actrița locuiește de ani buni în Italia împreună cu fiica sa, după ce s-a despărțit de tatăl acesteia, afaceristul Matei Stratan. Vedeta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită.

Mădălina Ghenea este mereu la înălțime și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Actrița se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să pozeze sexy ori de câte ori are ocazia. Recent, vedeta a încins imaginația bărbaților cu un video postat pe Instagram. Aceasta s-a afișat într-o lenjerie provocatoare albă din dantelă, care i-a pus în evidență corpul perfect, iar comentariile nu au întârziat să apară.

 „Splendidă! Ești cea mai frumoasă”/ „O statuie de femeie”/ „Superbă”/ „Ești una dintre cele mai frumoase femei din lume”/ „Așa femeie, mai rar”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

În prezent, Mădălina Ghenea se dedică profesiei de succes și fiicei saale de care este tare mândră. Vedeta se bucură de aprecierea unui public numeros și este mai fericită ca oricând.

Ce spune vedeta despre perioada în care a fost victima hărțuirii

Mădălina Ghenea a avut parte și de momente mai puțin plăcute de-a lungul anilor. Focoasa actriță a fost ținta hărțuirii mai bine de 6 ani și a fost nevoită să apeleze la ajutorul oamenilor legii din Italia. Conturile sale de socializare au fost sparte, iar mesajele pe care le primea din partea unui bărbat au adus-o în pragul depresiei. Vedeta s-a confruntat mult timp cu atacurile de panică.

„Din păcate, în ultimii șase ani am fost victima hărțuirii: profilurile mele sociale au fost sparte de mai multe ori. Am fost foarte speriată, chiar dacă, din fericire, nu am întâlnit niciodată fizic această persoană. Trebuie să mulțumesc Parchetului din Milano, deoarece a reușit să identifice hărțuitorul. La început am acceptat, nu am făcut nimic. Am crezut că este un efect secundar al meseriei mele, al popularității, dar nu trebuie să accepți niciodată cuvinte atât de grave, de dure. Nimeni nu merită un asemenea lucru.”, a declarat aceasta.

Mădălina Ghenea are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Actrița se mândrește cu o siluetă de invidiat și nu ezită să pozeze sexy ori de câte ori are ocazia. Vedeta pune pe jar imaginația multor bărbații cu aparițiile sale îndrăznețe. Recent, aceasta a postat un video incendiar pe Instagram, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *