Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mădălina Ghenea, de nerecunoscut! Actrița, apariție șocantă din cabinetul medicului

Mădălina Ghenea, de nerecunoscut! Actrița, apariție șocantă din cabinetul medicului

21 nov. 2023, 20:00, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase românce, reușind, de-a lungul anilor, să își clădească o carieră în domeniul modelling-ului, dar și în afaceri și chiar și în lumea actoriei. Vedeta este de asemenea foarte urmărită și în mediul online, acolo unde și-a șocat fanii cu ultima ei apariție.

Mădălina s-a fotografiat având fața roșie și umflată, însă a povestit care este motivul pentru care a ajuns să arate în acest fel.

Ce s-a întâmplat cu fața Mădălinei Ghenea?

Mădălina Ghenea a apărut pe rețelele de socializare așa cum fanii ei nu credeau vreodată că o vor vedea. Fotomodelul s-a fotografiat având toată fața roșie și umflată, lucru care i-a speriat, inițial, pe oamenii care îi urmăresc postările cu mare atenție.

Însă, cei ce o apreciază pe Mădălina Ghenea s-au liniștit rapid, căci frumoasa vedetă internațională le-a povestit, pas cu pas, cum a ajuns să arate așa. Pe pagina ei de Instagram, Mădălina a făcut mai multe postări în care le-a mărturisit internauților că s-a lăsat pe mâna medicului estetician pentru o procedură la nivelul feței numită „Terapia Vampir”.

În urma acestei proceduri, Mădălina Ghenea a rămas cu fața roșie și umflată, însă a povestit că va arăta așa doar pentru câteva zile, căci aceste reacții adverse se vor retrage, iar fața ei va arăta impecabil ulterior.

„Puțin roșu și umflat pentru câteva zile, dar dr. Goldberg a clarificat că Terapia Vampir reprezintă mai mult decât rezultate imediate. Este vorba despre stabilirea unei fundații pentru sănătatea de durată a pielii. Încep din timp îmbunătățirile pentru regenerarea și elasticitatea pielii mele”, a scris Mădălina Ghenea, pe pagina ei de Instagram.

Mădălina Ghenea a dat lovitura cu noul ei film

Mădălina Ghenea interpretează rolul principal în filmul „Deep Fear”, film care s-a lansat în Londra pe 30 octombrie 2023. Pelicula poate fi vizionată şi pe o platfomră de streaming, iar în câteva zile de la lansare, ocupă primul loc în mai multe ţări din lume.

La premiera filmului în care joacă rolul principal, Mădălina Ghenea a strălucit pe covorul roşu. Frumoasa românca a îmbrăcat o rochie lungă, aurie, cu care a atras toate privirile..

„Cea mai frumoasă din lume!” / „O zeiţă!” / „Frumuseţe supremă”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care Mădălina Ghenea le-a primit pe contul ei de Instagram după ce a apărut pe covorul roșu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *