Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mădălina Ghenea a dat vestea de pe patul de spital! A luat decizia după ce a ajuns la perfuzii: „Nu mă simt tocmai bine”

Mădălina Ghenea a dat vestea de pe patul de spital! A luat decizia după ce a ajuns la perfuzii: „Nu mă simt tocmai bine”

10 iul. 2022, 13:20,
în Cancan ultimă oră

Mădălina Ghenea trece printr-o perioadă destul de delicată, mai ales în ceea ce privește starea de sănătate. Vedeta a fort forțată să ia o pauză de la activitatea profesională, dar și de la viața privată! Renumita actriță a ajuns direct pe patul de spital, după ce în ultima perioadă a muncit la foc continuu, iar oboseala și stresul și-au pus amprenta asupra ei.

Astfel că ea a ajuns de urgență la spital, iar medicii care au consultat-o nu au mai stat pe gânduri și au băgat-o direct la perfuzii, pentru a o pune cât mai repede pe picioare. Ei bine, se pare că starea ei de sănătate din prezent nu este tocmai bună, astfel că Mădălina Ghena a fost nevoită să ia această decizie total neașteptată.

Mădălina Ghenea, la capătul puterilor! A făcut anunțul de pe patul de spital: „Trebuie să-mi cer iertare de la voi, dar nu voi fi în stare” 

Ultima imagine postată pe rețelele de socializare de vedeta noastră i-a băgat în sperieți pe urmăritorii ei. Mădălina Ghenea a apărut pe Internet așa cum nu a mai făcut-o până acum. Și nu este vorba despre vreun rol într-un film, ci despre ceea ce i s-a întâmplat. În urmă cu câteva ore, ea a ajuns de urgență la spital, după ce a început să se simtă extrem de rău.

Fără să mai piardă timpul, medicii au decis să-i administreze tratamentul prin perfuzii.

Se pare că ultima perioadă a fost extrem de aglomerată pentru Mădălina Ghenea, care se resimte după luni întregi de muncă fără pauză. Acum, vedeta și-a anunțat toți fanii de pe Internet că urmează să ia o pauză de la rețelele de socializare până când se va pune pe picioare.

„Din nefericire, nu mă simt tocmai bine. Trebuie să-mi cer iertare de la voi, dar nu voi fi în stare să postez sau să vă răspund la mesaje și, de asemenea, trebuie să-mi anulez toate proiectele planificate. Am lucrat încontinuu timp de opt luni, fără o zi de pauză și cred că organismul meu cere în mod disperat o pauză. O să dezinstalez Instagram-ul și WhatsApp-ul de pe telefon, cel puțin pentru câteva zile. Ne vedem în curând prieteni”, a scris Mădălina Ghenea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`