Prima pagină » Actualitate » Mădălina Ghenea a atras toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția! Apariție sexy pe covorul roșu

Mădălina Ghenea a atras toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția! Apariție sexy pe covorul roșu

05 sept. 2024, 08:40,
în Actualitate

Mădălina Ghenea a atras toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția! Festivalul este în plină desfășurare, iar marile vedete își fac, rând pe rând, apariția pe covorul roșu. Printre celebritățile care au participat deja la premiere și au făcut furori la celebrul festival se numără Georgina Rodriguez, Angelina Jolie, Mădălina Ghenea, Cate Blanchett, Nicole Kidman și George și Amal Clooney.

Mădălina Ghenea a atras toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția

Mădălina Ghenea nu a ratat ediția din acest an a Festivalului de Film de la Veneția. Actrița a ales o ținută uluitoare pentru acest eveniment, formată dintr-o rochie bej cu decolteu adânc și decupaj pe picior și glugă semnată Tony Ward, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale aurii cu bretele pe picior.

Mădălina, care a făcut senzație vara aceasta într-un costum de baie sexy, nu a fost singura care a întors capetele pe covorul roșu. Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a făcut furori încă de când a coborât și mașină. Aceasta a ales o rochie albă de șifon, cu despicătură până la coapsă, corset și fustă fluidă.

Cate Blanchett a apărut pe covorul roșu la premiera filmului „Wolfs”, la Festivalul de Film de la Veneția. Actrița australiană în vârstă de 55 de ani a strălucit într-o rochie neagră de catifea, asimetrică, fără mâneci, cu o trenă lungă, creată de Louis Vuitton.

Isabelle Huppert a arătat fermecător într-o rochie Armani Prive, în timp ce Taylor Russell a ales o creație Loewe. Vedeta serialului „Emily in Paris”, Philippine Leroy-Beaulieu a optat pentru o rochie cu imprimeu floral creată de Erdem.

Rose Bertram a avut o ținută plină de farmec formată dintr-o rochie roșie atrăgătoare, cu o fustă amplă cu volane cu flori și un top decupat la nivelul abdomenului.

George Clooney și soția lui, Amal, au pășit și ei pe covorul roșu în ținute elegante, marca Versace. Amal a atras imediat atenția cu rochia ei galbenă, spectaculoasă.

Daniel Craig a strălucit pe covorul roșu

Daniel Craig și soția sa, Rachel Weisz, au fost în centrul atenției la premiera filmului „Queer” din cadrul Festivalului de Film de la Veneția. Actorul în vârstă de 56 de ani a ales un costum alb și pantofi maro pentru această ocazie, însă marea surpriză au fost pletele blonde. Pe de altă parte, Rachel a strălucit la propriu într-o rochie bleumarin, mulată, cu trenă. Citește și: Brad Pitt și iubita lui, Ines de Ramon, prima apariție pe covorul roșu în calitate de cuplu, la Festivalul de Film de la Veneția

Julianne Moore a avut un look greu de ratat la Festivalul de Film de la Veneția. Actrița a optat pentru o rochie aurie semnată Bottega Veneta. Rochia maxi cu mânecă lungă a actriței avea o siluetă subțire și un decolteu în V. Ea a combinat rochia cu cercei aurii îndrăzneți și o pereche de tocuri cu platformă. Angelina Jolie a fost vedeta zilei la Festivalul de Film de la Veneția. Actrița a plâns în timpul unei ovații de opt minute la Teatrul Sala Grande, la premiera mondială a filmului „Maria”, drama biografică a lui Pablo Larraín despre cântăreața de operă elenă Maria Callas.

Copleșită de emoție, ea l-a îmbrățișat pe Larraín, care este sigur că actrița va candida la Oscar la categoria cea mai bună actriță în rol principal, pentru prima dată în 15 ani.

Astfel, Mădălina Ghenea a atras toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
05 septembrie 2024
05 septembrie 2024