Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mădălina de la Insula Iubirii, reacție tranșantă după ce a fost acuzată că i-a furat iubitul Mariei. Ce s-a întâmplat, de fapt, în relația cu Dani

Mădălina de la Insula Iubirii, reacție tranșantă după ce a fost acuzată că i-a furat iubitul Mariei. Ce s-a întâmplat, de fapt, în relația cu Dani

14 sept. 2024, 19:40,
în Cancan ultimă oră

Mădălina de la Insula Iubirii a reacționat dur! A fost acuzată că relația ei cu Dani nu a funcționat pentru că i-a furat iubitul Mariei, iar acum a făcut declarații tranșante! Iată ce s-a întâmplat, de fapt, în relația ei cu fostul concurent de la Insula Iubirii.

Despărțirea dintre Mădălina și Dani a stârnit o mulțime de semne de întrebare și de comentarii cu privire la ce s-ar fi întâmplat între cei doi. Ispita a fost acuzată că i-a furat iubitul Mariei, iar acum a dat un răspuns pe măsură!

Mădălina a răspuns acuzațiilor că i-ar fi furat iubitul Mariei

Ispita de la Insula Iubirii l-a cucerit pe fostul concurent în timpul în care el avea o relație cu Maria. Din acest motiv, o mulțime de persoane au acuzat-o pe Mădălina că i-a furat iubtul, iar astfel relația ei nu a funcționat.

Ei bine, Mădălina a declarat că ea nu consideră că a furat iubitul cuiva, căci nu crede că există posibilitatea să fure o persoană. Între cei doi au existat alte motive care i-au dus la despărțire. Între Mădălina și Dani nu ar mai exista nicio șansă de împăcare, după ultima separare a celor doi.

”Sora mea, n-am furat pe nimeni, nici nu poți să furi oamenii. Mulțumesc că mi-au dat block! Cum i-am furat? I-am luat în cârcă, am fugit cu ei, cum i-am furat, că nu înțeleg. Am declarat la testimonial tot ce aveam de declarat”, a declarat Mădălina de la Insula Iubirii, pe TikTok.

Dani ar continua să o sune

Mădălina de la Insula Iubirii a făcut declarații exclusive la Spynews.ro, despre despărțirea de Dani. Fostul ei iubit încă ar încerca să ia legătura cu ea și ar suna-o. Ispita a recunoscut că a fost înșelată, din nou, de Dani, așa cum s-a întâmplat și din primele săptămâni de relație.

”Dani minte! Nu ne-am împăcat și ne vom împăca. Încă mă sună, el e blocat peste tot, dar mă suna de la toată lumea. Am blocat toate numerele ascunse care mă sună, dacă nu le am în agendă. M-a înșelat din nou. El consideră că videoclipul respectiv pe care l-a postat și pe care l-a șters nu este nimic, nu e înșelat, dar nu e doar atât, au fost mult mai multe, s-au adunat. Până la urmă nu funcționăm împreună și asta este, mergem înainte”, a declarat ispita, la Spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *