Prima pagină » Cultural » Mădălina Badea, replici dure despre căsnicia soțului ei cu Lora. ,,Când ne-am cunoscut mi-a vorbit ore în șir despre angoasele lui…”

Mădălina Badea, replici dure despre căsnicia soțului ei cu Lora. ,,Când ne-am cunoscut mi-a vorbit ore în șir despre angoasele lui…”

02 dec. 2022, 08:26, 56 ,
în Cultural

Mădălina Badea a surprins recent publicul cu replici dure despre căsnicia soțului ei cu Lora. Soția lui Dan Badea a participat cu un număr de roast la emisiunea iUmor și a făcut referire la mariajul eșuat al partenerului ei de viață. Aceasta a stârnit ropote de aplauze, însă l-a pus pe soțul ei într-o ipostază delicată. Iată cum a reacționat celebrul comediant la glumele actualei soții.

Mădălina Badea, replici dure despre căsnicia soțului ei cu Lora

Mădăina Badea formează un cuplu cu nimeni altul decât celebrul actor Dan Badea. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2017 și au împreună un băiețel de care sunt tare mândri. Dacă pe faimosul comediant îl știe toată lumea, puțini sunt cei care știu cine este actuala lui parteneră de viață.

Mădălina Badea este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și apare destul de rar în lumina reflectoarelor. Aceasta se dedică familiei sale frumoase și preferă să fie cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă. Recent, soția lui Dan Badea a fost prezentă la emisiunea iUmor și i-a uimit pe mulți cu numărul său de roast. Mădălina Badea a făcut și câteva remarci dure despre căsnicia eșuată a soțului ei cu Lora.

„Am acceptat să fiu cu el pentru că este un tip sincer. Când ne-am cunoscut mi-a vorbit ore în șir despre angoasele lui. Mă rog, eu le spun angoase, el le spune foste. Când l-am cunoscut pe Dănuț, l-am căutat pe Google și încă mai primesc reclame la avocați pentru divorț. Când am fost cu Dănuț la notar, să ne cumpărăm casă, m-a ținut strâns de mână de parcă-l înșelasem cu cel mai bun prieten.”, a spus Mădălina Badea.

Dan Badea s-a amuzat pe seama glumelor făcute de soția sa și a precizat că umorul este nelipsit din relația celor doi. Mădălina Badea se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri de fiecare dată când apare la tv. Aceasta este o prezență discretă și pe rețelele de socializare unde își surprinde fanii cu fotografii de familie. Și celebra prezentatoare Oana Andoni este rezervată în declarații când vine vorba de familia sa. Știrista preferă să își țină planul personal departe de ochii curioșilor. La fel stau lucrurile și când vine vorba de Catrinel Sandu. La vârsta de 46 de ani, vedeta se declară o femeie împlinită alături de soț și de copii. Aceasta a renunțat la televiziune și s-a mutat în America, unde se bucură de un succes uluitor.

Ce spune Dan Badea despre partenera lui de viață

Dan Badea și soția lui, Mădălina, formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2017, iar de atunci sunt de nedespărțit. Dan Badea și partenera lui de viață au împreună un băiețel, pe micuțul Aris, de care sunt tare mândri. Deși a trecut cu greu peste divorțul de Lora, celebrul comediant și-a găsit fericirea alături de actuala soție și se consideră un bărbat norocos pentru că a întâlnit-o pe Mădălina.

Artistul a oferit recent câteva detalii inedite despre viața de cuplu, dezvăluind cum a cerut-o în căsătorie pe femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit un copil.

„Nu am avut nicio reținere în a o cere și anii petrecuți împreună mi-au dat dreptate. Îmi făcusem un plan să o cer în vacanța din America, am luat inelul cu mine, ca locație mă gândeam la Grand Canyon și la Stratosphere, cea mai înaltă clădire din Vegas, dar până la urmă s-a întâmplat într-un restaurant romantic din Bellagio. (…)

Umorul soției este mai bun decât al meu, este mai funny, mă face pe mine să râd. Și are niște remarci și niște chestii pe care unele chiar le-am preluat, rugând-o să mi le dea și pe care le integrez în show-uri, sunt întâmplările noastre. Și a moștenit această voiciune și spirit de glumă și Ari. Și ne distrează foarte tare. Da, e greu, într-adevăr, trebuie să fii conștient de ce se întâmplă, dar ne distrăm foarte tare.”, a declarat Dan Badea.

Mădălina Badea are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei, celebrul comediant Dan Badea, și se declară o femeie împlinită. Aceasta este o prezență discretă în showbiz-ul autohton, dar face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Mădălina și Dan Badea au o familie frumoasă și se bucură din plin de rolul de părinți.

Comentarii
  • Mădălina,Lora este o femeie care provoacă dorința,senzuală,tu ai trăsături de bărbat,te compari cu ea?

  • Că sa nu mai spun de Dănuț,care e o caricatura ,un bufon,și nu mă refer la meserie,la aspect,cum sa te atingi tu,mai maidanezule,de o femeie că Lora,ai pus o în situații în care sa o faci sa sufere,mai urâțenia pământului,mai ,,birlic,, nu mă refer la talent,că și aici ,ești grețos,nimicule,cu aere de star,bine că a scăpat ,frumoasa Lora de tine,a suferit ,din cauza răutății tale,ai un rânjet de om rău,piticanio!

  • Frumoasa Lora,daca mai stătea mult cu tine,o îmbolnăveai de nervi,cum vroiai,sa te iubească ,o femeie,cum arata Lora,și f sensibila,o fi avut un moment de vulnerabilitate,de care tu ai profitat,arătareao!

  • Pt asta ,care mănâncă c. at,la tv,actuala,piticul e Bred Pit,marele actor Badea,un om ,care a vrut și el sa rada lumea de el,atât,si a adus nevasta la tv,sa ne o arate,cât de prost sa fii,iar ea cat de….că sa razi de fosta,Lora e o femeie de nasul vostru ,mai urateilor,a tunat și v a adunat,va rode invidia?

  • Te a luat pe tine,că nici pe el nu l lua nimeni,mai și spui,vai de voi,uraților,nu știi care dintre voi e bărbatul,ți a FC copil,alt punct forte pt piticul capiat,da pt ea ești cel maiare actor din toate timpurile,că și ea e cea mai frumoasa,de jos,vai de voi,vă băgați ,in fata gretosilor,parca va curge balele,când vorbiți!

  • Vedeți va de treabă,mai derbedeilor,ați atacat o voi pe Lora,doi c. ați,urâții dracului,ce căutați voi la tv,Badea la toate emisiunile a provocat greata,a mai adus o și pe aia,nevasta,o femeie care se respecta,nu râde ca proasta,despre fosta,când este și inferioară acesteia,din toate p d vedere,rușine să vă fie,voi sunteți de tot râsul,amândoi,și separat.

  • Sictir,pt ,,soții Badea,,sa vă fie rușine,Uraților!

  • Piticul ,,comediant,, vrea sa i facă în necaz Lorei,și nu mai știe cum,și a arătat nunta,copilul,poate o face sa sufereai creatura eronată,aceasta fata Lora,a suferit cat a fost cu tine,cat a plâns în acea perioadă,că nu te iubea ,cum sa te iubească pocitule,mai erai și rău cu ea,că nu te ducea dovleacul ăla mare,sa pricepi că fata nu te place,puteți să râdeți cat vreți,niciodată voi doi nu veți fi altceva ,dacat niste complexați,de aceea ați atacat o pe aceasta fata,monștrilor!

  • S au înjosit,ăștia doi,sunt de condamnat,dar prostul,daca nu e și rău,,,

  • Doi c. ..ați,pe lângă drum!

  • Acest Fernando de la Caransebeș,Badea,a fost vreodată soțul frumoasei Lora,nu,nu,lăsați mă sa nu cred,va rog!

  • Stați acasă,angoasatilor,ce căutați la tv,,,sunteți minunați,amândoi și separat,,dar lăsați ne,sa nu mai veniți la tv,schimbam programul tv,nu mai veniți,da?

  • Pupați o ,că aveți unde,dar de la distanță,

  • Am înțeles tot,iubire mare,Badea și soția lui,dar nu ne intereseaza,mai actoras eșuat,nu sunteți prezente plăcute,deloc,stați acasă!

  • Frumoasa Lora,apari mai des la tv,sa te vedem,ești perfecta.

  • Lora,o femeie cu sex appeal și talentata,n aveți decât sa râdeți de voi,monștrilor Badea.

  • Mădălina,stai acasă și scoate angoasa existențială ,din dovleacul ,soțului,acasă e locul tau!

  • Nu mai veni ,la tv,că n ai nici un farmec,ne lasi,reci.

  • Frumoasa,Lora,de ce nu mai apari la tv,ești talentata,f plăcută.

  • Cât de prosti,ăștia doi maidanezi,ați crezut că o desființați pe Lora,voi bai,n aveți oglinzi,dau vedeți altceva,mai sunteți și prosti,nu doar răi,se confirma,oamenii urâți de la natura,sunt periculoși,vor să iasă ei în fața,daca va mai nașteți odată,mai scuipatilor.

  • Actuala:,,m a luat pe mine,,după ce l a lăsat ,frumoasa Lora,trebuia să completezi,el în această viață,nici să calce în urma unei femei ,că Lora,nu avea voie,așa că,pt tine,o fi,da doar pt tine…

  • Pe unde trece Lora,nu mai loc! Pt Mădălina și alte complexate

  • Mădălina,te a luat pe tine,era mare ,,îngrămădeală,,😂

  • Mădălinoo,angoasa ești tu pt telespectatori,i ați soțul și duteee,cât mai departe ,nu veniți la tv,Lora și-a permis să l părăsească,a fost sinceră,așa e Lora,nu l iubea,era un om rău,invidios pe succesul ei,ce e de criticat,îl iubea pe Ghenea,de ce nu avea voie,dar voi ăștia,care v ați găsit ,,petecul,,n aveți cum sa înțelegi.

  • Anita,învățătoare

    Tu,Mădălinoo,nu ai cum sa o surclasezi pe Lora,daca asta ai vrut să faci,dar prostul,nu e prost destul,daca nu e și fudul!

  • Doi ,pe o craca!

  • Lora,are mai mult umor,decât scortosul,Dănuț,îi cunosc pe amândoi,este o fata inteligenta Lora,nu doar f frumoasa.

  • Mai,mamelucilor,Badea,topiți va de iubire acasă,nu ne îngrețoșați .

  • Telespectator

    Asta,și a făcutul debutul la emisiuni tv,a adus o soțul,care el ,,nici nu știa,,

  • Pe ușa,din dos,daca se poate,spre ieșire,amândoi,ne creați disconfort,

  • Dan Badea,a devenit actor,o data cu apariția ,la noi a Stand up comedy,doar că în afară acești comedianți bubuie de talent,la noi in fata unui public,mai puțin trecut prin școală,se spuneau niste glumite,pe măsură publicului,facă du i sa rada,cum a apărut și acel Mugur Mihăescu,cu glumele lui,care l au făcut bogat.pt că au avut ,,succes,,la publicul ,de ,,un anumit nivel,,s au strecurat ,in rândul actorilor cu talent,de aici confuzia.

  • Adevărat,dar prea multi.

  • Tot publicul,audienta tv,ar trebui sa i elimine.

  • Liviu ionescu

    Lora,are frumusețea ,unei actrițe de Hollywood,senzuală,inteligenta,voce plăcută,talent .

  • Telespectatoare

    Soții Badea,stați,,discreți,,cum va lauda o ,,ziarista,,ca și voi,sunteți potriviți pt showbizul autohton,un fel de ,,vulpița cu Viorel,,

  • Telespectatoare

    Nu sunt deloc discreți,nu i ajuta nimic,că să apară mai des,doar,tupeul,d nei Badea,care vrea și ea..

  • Acești,doi ,transmit,prost gust,ironie pt ,,Leana și Costel,,ei vorbesc,tot ei rânjesc,demni de Căminele culturale,de la sate,in urma cu 70ani,sunteți de toată jena,dar dovleacul,nu pricepe.

  • Telespectator

    Așa este,toate nulitățile,in televiziuni,s au adus unii pe alții.

  • Mă,da urâți sunt,ăștia doi,am văzut acum poze,și cât de prosti,râdeți de cei că voi,sunteți nebuni,ce aveți?

  • O alta prosta,titreaza,,soția lui Dan Badea,a făcut o praf pe Lora,mai ziarista,de doi lei,tu crezi ce ai spus,sau ești și tu frumoasa ca și mardalina?

  • Ăștia doi soți,nu sunt doar niste oameni urâți,au și comportament la fel,au ieșit că și copiii aia mici,eu,eu,eu,eu,am câștigat,eu,eu,rasurilor.

  • Natalia Marinescu

    Lora draga,in ce mare depresie ,ai fost,când te ai grăbit să te căsătorești,cu ursulețul monstrulet,bine că ai scăpat repede,deși ,o zi,o singura zi sa stai cu asta ,cred că e greu,sper sa nu ai coșmaruri,și să uiți că ai fost vreodată,in preajma lui,îți doresc tot ce e mai frumos,sa fii fericita,sa te bucuri!

  • Mădălinoo,unde îți pot trimite o oglinjoara,care sa te arate adevărată,nu cum te vezi tu,că dovleacul,vede și el că tu nu ești frumoasa ,Fosta,cum ii spui tu,mădălinoo,îți trimit la antena ,la emisiunea care ,,te a făcut celebra,,adică de tot râsul.

  • Moș Crăciun există și caută elfi,care să l ajute,,,comediantul,Badea,s ar încadra în tipar,să l ajute pe Mosul să împartă cadouri,apoi să o ia pe actuala sotie(tot cred că a fost singura),și să meargă pe muntele Korvatunturi,de tot,sa se plimbe cu sania trasa de reni,de tot,cu drag!

  • Moș craciun

    Până primește Mosul,poza cu spiridușul danut,se lauda unul pe altul,și împreună.

  • Pe ăștia doi,îi roade pizma?

  • Mădălinoo,n ai ce sa faci,Dănuț,nu și revine niciodată,după ce l a părăsit o femeie că Lora,orice bărbat ,când a pierdut o femeie atât de senzuală,cu zâmbetul ei,inteligenta,deosebit de plăcută,nu uita,așa un pansament,un plasture,mai merge,dedesubt,e rana.

  • Ce voce de țoapă,parca striga după oi,ce zbiară,,sa fie auzită,,iar ,,guta,comediantul,șocat,,el n a știut,că vine țoapă,ce surprins,claunul,chiar vă potriviți,toparlanilor,vai de voi,buni sa rada publicul,,vulpiței și Viorel,,.Sunt prea multi telespectatori,cărora le jigniți inteligenta,prosti sunteți voi,urâții dracului.Voi ,nici să i măturați pe la poarta Lorei,nu meritați,obrăznicia acestei Mădălina(cu literă mică,mică),care e nevasta de ,,star,,adică,,când se vede prostul,băgat în seamă,,

  • ,,sunt soția lui Dan Badea,,da nu ne ai spus cine Badea,că după cum zbieri se pare că l ai pierdut Intr un fund de sat îndepărtat,mai femeie,tu pt tine,nu însemni nimic,decât că ești nevasta?se pare că doar atât ești,da mai stai și pe acasă,că sa nu avem spaime,când deschidem tv,ajunge că l vedem pe Sotul tau.

  • ,,sunt soția lui Dan Badea,,da ce zbiri așa ,l ai pierdut in fundul satului,pe Badea?da tu,mai fie așa te identifici?mai ești și altceva?și de asta ai venit?ai venit să l iei acasă?,că scoți niste vorbe țipate,n ai putea sa vii și să taci?Ai venit sa razi tu,de Lora?da tu,un nimeni,sotie de ,,star,,limite nu ai?vezi de și gura ta calitate,aceea de sotie,și nu ne face să ne fie frica sa mai deschidem tv,e ok?hai,du te sănătoasă!

  • Un cuplu ,,de comici,,vulpița și Viorel!

  • Niste sateni

    A apărut concurenta pt vulpița și Viorel,familia Badea###

  • Paul ionescu

    Lora,asta mic și urat,chiar a fost soțul tău,sau ai glumit,și el a crezut?

  • Un grup de sateni

    Badie,nu vrei sa nu ne o mai arăți?nevasta,ca ți o arătăm și noi,ție!

  • Tanța,de la sat

    El,e ,,fericit,,că așa la lăsat Lora,dar soția se numește,,sunt soția lui Dan Badea,,te credem ,dar nu ne mai amenință cu țipătul tau,

  • Pupati o în dos,Mădălinoo,Lora l a lăsat pe el,deci ai luat ce a lăsat ea,că tu n ai priceput,că nu mai veneai sa te faci de K. T

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *