Prima pagină » Cancan » Madalin Voicu în scandal cu Selly: „Cântă niște manele și îmbârligă tineretul”

Madalin Voicu în scandal cu Selly: „Cântă niște manele și îmbârligă tineretul”

24 aug. 2020, 12:23,
în Cancan

Madalin Voicu în scandal cu Selly. Politicianul a sărit la gâtul vlogger-ului după ce acesta şi-a înscenat un accident auto pentru a testa vigilenta presei. Mădălin Voicu a sărit la gâtul lui Selly, într-un interviu acordat lui Cristi Brancu, pe canalul de Youtube al acestuia.

Madalin Voicu în scandal cu Selly

Omul politic susține că noile vedete, printre care și Selly, nu sunt altceva decât niște ”amatori șmecheriți”. Despre liderul trupei 5Gang Voicu spune că este un anti-talent la muzică și că profită de naivitatea tinerilor, ca influencer.

”Eu ce să comentez la asta, Cristi? ”Vedetele”, că pentru mine sunt doar niște simpli amatori șmecheriți… O vedetă adevărată nu-și permite să se dea în stambă și să profite de naivitatea unora și, sanchi, să devină vreun mare blogger, vlogger, influencer, șamd. Ăștia sunt oamenii care au profitat de naivitatea mai ales a tineretului și îi îmbârligă cu tot felul de prostii, de găinării, de c… și care, de cele mai multe ori sunt dați și de voi, de jurnaliști, ca exemplu.

Păi ce exemplu e Selly, băi? Ce exemplu e Abi? Lasă-i bă, să cânte, să facă ce-or știi dar nu să se lase într-o zonă în care să se autointituleze mari influenceri. Fiecare își alege cum crede el genul, de muzică sau de text că și ei tot un fel de manele cântă… Hai să fim serioși. Eu fiind muzicant și muzician, nu pot să accept că asta se cheamă muzică, ce face Selly, ce face Abi sau ce fac alții, că nici nu-i șitu după nume, am mai auzit pe la băieții mei.

Muzică nu e, adică e ceva așa care e un fel de kitsch pentru fraieri. Printre fraieri sunt și ăștia ai mei mici, care și ei sunt înnebuniți cu tot felul de genuri d-astea: trap, rap, crap sau map”, a declarat Mădălin Voicu pe canalul de Youtube al lui Cristi Brancu.

Ce spune despre accidentul regizat

Madalin Voicu în scandal cu Selly. Întrebat de Cristi Brancu ce părere are despre faptul că Selly si-a inscenat un accident si apoi s-a plâns că jurnaliștii nu l-au sunat și au preferat să publice știrea fără s-o verifice, Mădălin Voicu a iesit din nou la atac. Politicianul l-a ironizat pe tanarul vlogger si a spus ca ar trebui sa isi asume consecintele.

”Îți dai seama ce jignire a fost pentru Selly, că nimeni n-a sunat să zică: băi, ești viu, ai pățit ceva? Aşa, săracu’, nu doarme o săptămână de oftică pentru că nu l-a sunat nimeni să verifice chestiile astea. Fiecare își asumă, daca Selly se crede Șelimbăr, trebuie să suporte toate consecințele. Eu nu vreau să discut despre Selly pentru că nu-l cunosc. Eu pot să-mi spun părerea despre ce face el, adică ce prestează, că muzică nu se cheamă. În mod concret, din ce înțeleg eu, oamenii ăștia profită de mulți naivi care, lipsiți de cultură, de educație, sunt vasalii acestui gen de șmecherie. Este sinonim cu ceea ce fac țiganii… așa fac și românii”, a încheiat Mădălin Voicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`