Prima pagină » Cancan » Mădălin Voicu, despre Serghei Mizil. ”Sunt lucruri care mă dor” 

Mădălin Voicu, despre Serghei Mizil. ”Sunt lucruri care mă dor” 

28 apr. 2021, 12:11,
în Cancan

Mădălin Voicu a vorbit despre Serghei Mizil în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai. Cei doi au avut o prietenie strânsă pentru mulți ani de zile. Totul s-a rupt dintr-o dată fară un motiv prea bine întemeiat. De atunci au apărut în presă tot felul de declarații din partea ambilor.

Ziarele de scandal au încercat să speculeze cearta dintre cei doi însă motivul real ce adus la aceasta ruptură nu a fost niciodată aflat.

Ce a spus Mădălin Voicu despre Serghei Mizil

De-a lungul timpului Serghei Mizil a avut tot felul de declarații în presa în care spunea că nu se va împacă niciodată cu fostul lui prieten. Pe cei doi îi lega o prietenie veche de 50 de ani.

”Nu mă mai împac cu el niciodată, m-am săturat ca el să apară ca băiatul bun și eu lepra, mă face nevertebrat, din regnul animal, scursură, analfabet, bou, alcoolic”, spunea Serghei Mizil.

De asemenea, tot Serghei Mizil a fost cel care la un moment dat a dezvăluit de ce s-au certat și a spus că Mădălin Voicu a renunțat la prietenie de dragul unei femei. ”Ce face măi, Paganini acum? El politician și violonist celebru care s-a certat cu mine și cu alții din cauza unei femei? Și ce a făcut aia, marea pictoriță? L-a dat afară din casă și a schimbat yalele, l-a părăsit și maestrul doarme acum pe canapea acasă la mama lui în bibliotecă. Vai de el! Uite pentru ce le-a dat ăsta cu șutul prietenilor lui de-o viață”, a citat Denise Rifai o declarație mai veche de-a lui Serghei Mizil, înainte de a-l întreba pe Mădălin Voicu de ce a rupt de fapt prietenia.

Mădălin Voicu despre prietenia cu Serghei Mizil: ”Nu am rupt-o eu!

La întrebarea pusă de Denise Rifai, plecată de la Realitatea TV la Kanal D, Madalin Voicu a răspuns:

”Nu am rupt-o eu! El trebuia să vină la botez, fusese ziua mea cu o zi înainte, pe 10 iulie. Ne-am simțit bine, am dansat pe mese, ne-au cântat lăutarii…a doua zi nu a mai venit. Nu întreb, nu știu care e cauza. Însă ce a spus, în proporție de 90 la sută este adevărat.

Pentru că Serghei a simțit că eu am fost scos din cercul de prieteni și de vechi amici de către pictoriță. Și aici are dreptate. Nu pot să-l contrazic! Însă el e prea pornit. Și atunci de fiecare dată când îl întreabă cineva de mine, de oftică, de supărare, încearcă să mă împungă, și eu sunt supărat pe mine că am fost influențat de o muiere.

Dar eu nu am vorbit niciodată despre el la vreo emisiune în ultimii 10 ani, nu am vorbit niciodată nimic despre el. E prima dată când dau un răspuns, la o întrebare, dar să iau eu din proprie inițiativă cuvântul să vorbesc despre Serghei, care mi-e că frate… Eu nu am vorbit niciodată urât despre el. Nu știu când o să-i treacă dileala asta, poate într-o zi cineva îi va spune: ”Bă, ajunge, nu mai vorbi de ăla de rău și de urât!”, a spus Mădălin Voicu.

Ce șanse sunt să se împace

”Sunt șanse să vă reîmpăcăți?”, l-a întrebat Denise Rifai.

”Eu îmi doresc, dar nu cred că va înțelege că vinovatul principal de despărțirea noastră e el, în afară că eu mi-am recunoscut vina”, a mai spus Mădălin Voicu.

Mădălin Voicu a vorbit și despre motivul pentru care nu a participat la nunta fiului său cel mare. La repectiva nuntă, Serghei Mizil i-a ținut locul de tată la ceremonie.
”Am și eu o anumită mândrie. Într-o emisiune unde a apărut Mădălin Jr cu Serghei, acum vreo 7 ani cred, el spunea că tatăl lui e Serghei, nu eu. Crezi că mi-a căzut bine? În momentul în care s-a petrecut nunta lui Mădălin, eu am întrebat cine mai vine la nuntă. Și a zis, cutare, cutare, cutare. ”Dar Serghei vine?”, am întrebat. Zice: ”da, vine”!

”Păi atunci ai un tată acolo deja care e împământenit în inima, sufletul și în simțămintele tale”. Nu din răutate, am zis să nu iasă la nunta băiatului meu vreun ghivor, unde trebuie să faci stabor după. Și atunci am zis că e mai bine așa!

Am fost la botezul băiatului lui Mădălin Junior, unde nu a fost Serghei. Presupun că Mădălin s-a gândit că dacă nu am venit la nuntă, trebuie să vin la botez, deci să nu-l mai cheme pe Serghei. Nu sunt pornit, dar sunt lucruri care mă dor, uneori sufăr din cauza asta”, a mărturisit Mădălin Voicu în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *