Prima pagină » Titlurile zilei » Mădălin Iulian Silitră, polițistul devenit infractor, este extrem de zgârcit! După ce a furat 17.000 de lei, a spart un frigider de la Gară și a luat un energizant (EXCLUSIV)

Mădălin Iulian Silitră, polițistul devenit infractor, este extrem de zgârcit! După ce a furat 17.000 de lei, a spart un frigider de la Gară și a luat un energizant (EXCLUSIV)

26 feb. 2022, 02:00,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Mădălin Iulian Silitră, polițistul devenit infractor, a comis mai multe spargeri la Iași. El a spart, inclusiv, un frigider din zona Gării, asta la doar câteva minute după ce a furat 17.000 de lei dintr-un seif

Apar noi detalii despre Mădălin Iulian Silitră, fostul polițist din Vaslui, care a comis mai multe furturi la Iași. Tânărul, în vârstă de 24 de ani, ar fi încercat să dea o ultimă spargere chiar pe data de 21 februarie, după ce a încercat să intre în Alpha Bank. El a intrat într-o sală de jocuri din zona Canta, de unde a furat, inclusiv, 2 pachete de țigări, pe care polițiștii ieșeni le-au găsit în buzunarul său când a fost prins. Reporterii BZI au aflat că individul purta tot timpul un cuțit la el. Avea arma albă și când a fost încătușat. Silitră, deși și-a dorit să fie omul Legii, iată că s-a transformat într-unul dintre cei mai căutați infractori.

Jocuri de noroc și jafuri

Din câte se pare, Silitră era pasionat și de jocurile de noroc. La Murgeni, județul Vaslui, ar fi jucat diverse jocuri pe bani și s-ar fi împrumutat de la cămătari. Acestea fiind spuse, există o explicație pentru jafurile comise. Nu este exclus ca fostul polițist să fi apelat la aceste metode pentru a scăpa de datorii. Angajat din sursă externă la IPJ Vaslui în anul 2016, acesta și-a încheiat activitatea în anul 2020, cînd și-a dat demisia. Reporterii BZI au încercat să afle de ce a ales să renunțe la serviciu. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui nu au vrut să comenteze cazul. De ce? Probabil ca imaginea IPJ Vaslui să nu fie pătată. Trecând peste lipsa de transparență a polițiștilor vasluieni, reporterii BZI au aflat că Mădălin Iulian Silitră și-a dat demisia din Poliția Vaslui după ce ar fi provocat un accident rutier fiind sub influența băuturilor alcoolice. Dacă și-a dat demisia de bună voie sau dacă a fost constrâns cumva de șefi, este greu de spus, dar cert este faptul că, din 2020, acesta nu mai este omul Legii.

Mădălin Iulian Silitră, polițistul devenit infractor, plin de datorii

Mădălin Iulian Silitră are domiciliul în județul Vaslui, în localitatea Stănilești. Poilițiștii din Iași au făcut o percheziție domiciliară, sperând să găsească o parte din bunurile furate de fostul agent, după ce l-au prins. În urma unei verificări efectuate de reporterii cotidianului BZI pe portalul instanțelor de judecată, rezultă că fostul agent de Poliție Mădălin Iulian Silitră a avut 7 dosare pe rolul Judecătoriei Huși și, respectiv, Judecătoriei Vaslui. În marea lor majoritate, aceste dosare au fost inițiate de creditori precum compania Investcapital Ltd sau Star Credit & Leasing IFN SA. Într-o altă cauză, Mădălin Iulian Silitră a fost chemat la bară de reprezentanții Delgaz Grid SA, companie de furnizare a energiei.

De la săli de jocuri la Bănci

Jafurile au început să fie date în toamna anului trecut. Iulian Mădălin Silitră a dat lovitură după lovitură în zona Gării din Iași. Acolo a spart farmacii și săli de jocuri, de unde a plecat cu zeci de mii de lei. Recent a încercat să pătrundă în Alpha Bank, tot în zona Gării.\

”În noaptea de vineri spre sâmbătă a avut loc o tentativă de intrare prin efracție la Agenția Gării. A fost forțată ușa secundară, dar ca urmare a măsurilor de securitate luate de bancă nu s-a reușit intrarea în interiorul agenției. Banca colaborează cu autoritățile oferind toate informațiile pe care le are referitor la incident”, au transmis reprezentanţii Alpha Bank Iaşi. Rămâne de văzut dacă Mădălin Iulian Silitră, polițistul devenit infractor, va răspunde în fața legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`