Prima pagină » Cancan » Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au zece ani de căsnicie și un copil împreună. Cum se înțeleg cei doi

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au zece ani de căsnicie și un copil împreună. Cum se înțeleg cei doi

15 nov. 2021, 15:30,
în Cancan

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au o familie foarte frumoasă. Cei doi s-au căsătorit în 2010, după ce Mădălin Ionescu a divorțat de Mihaela Coșerariu. Cristina Șișcanu s-a dovedit a fi o mamă potrivită și pentru ceilalți copii ai prezentatorului, mai ales pentru Filip. În ciuda zvonurilor apărute în presă, cei doi nu s-au gândit niciodată să divorțeze. Se pare că au găsit rețeta unei căsnicii trainice.

Mădălin Ionescu a prezentat emisiuni celebre la postul Kanal D. Printre acestea se numără WowBiz și Drept la țintă. Cariera sa a început în presă a început în 1995, însă din anul 2010 a fost angajat la Kanal D. La rândul ei, Cristina Șișcanu are o carieră de succes în televiziune. Cu ceva timp în urmă, a prezentat emisiunea Draga mea prietenă, de pe Kanal D. În trecut, a acumulat experiență ca reporter, realizator și prezentator de emisiuni.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează un cuplu foarte frumos

Mădălin Ionescu era căsătorit atunci când a cunoscut-o pe Cristina Șișcanu, însă ea era implicată într-o relație cu afaceristul George Papari. Cei doi și-au unit destinele în 2010, după ce prezentatorul TV a divorțat de Mihaela Coșerariu. Într-o emisiune televizată, Cristina Șișcanu a dezvăluit că a fost cerută de nevastă într-un mod inedit.

„Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori, și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul”, a povestit Cristina Șișcanu.

În ciuda greutăților, Cristina și Mădălin nu s-au gândit niciodată să divorțeze. Întrebat care este secretul unei relații sănătoase și de durată, celebrul prezentator TV a dezvăluit rețeta succesului. ”

„Comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe partenerei/partenerului, absența jignirilor.”

La rândul ei, Cristina Șișcanu este de părere că secretul unei căsnicii fericite este să te căsătorești din dragoste și să ai valori comune cu partenerul de viață. De-a lungul timpului, unele persoane și-au dorit să iște scandaluri în familia lor. Cristina Șișcanu și Mădălin i-au ignorat. Cei doi au împreună o fiică pe nume Petra, în vârstă de 4 ani.

Cum se înțelege Cristina Șișcanu cu ceilalți doi copii ai soțului ei

Cristina Șișcanu are o legătură extrem de strânsă cu copii soțului ei din prima căsnicie. De asemenea, mama acesteia s-a implicat mult în creșterea lui acestora. Datorită problemelor de sănătate de care suferă, Filip are nevoie de o atenție suplimentară.

Cu toate acestea, Cristina Șișcanu nu a dat înapoi și s-a dovedit o mamă potrivită pentru acesta. Ba chiar mai mult, din relația cu acesta a a avut multe de învățat de la fiul soțului ei. Filip a avut probleme de sănătate încă de la o vârstă fragedă. Tânărul a fost primul care i-a zis Cristinei Șișcanu „mamă”.

În ceea ce privește relația acestuia cu mama sa naturală, Mihaela Coșerariu i-a cedat custodia lui Mădălin Ionescu. Deși nu înțelege gestul mamei, Cristina Șișcanu nu o judecă. În plus, ea a încurajat mereu relația Ștefaniei și a lui Filip cu mama lor naturală. În altă ordine de idei, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nici nu-și pun problema să divorțeze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *