Prima pagină » Cancan » Mădălin Ionescu este în doliu. A murit tatăl celebrului prezentator

Mădălin Ionescu este în doliu. A murit tatăl celebrului prezentator

16 aug. 2021, 09:20,
în Cancan

Clipe teribile pentru Mădălin Ionescu, care este în doliu după ce tatăl său a murit. Părintele prezentatorului TV s-a stins în ajunul unei sărbători care este legată de numele său. Soțul Cristinei Șișcanu a postat un mesaj emoționant în aceste momente dificile pentru familia sa precizând totodată că tatăl său a părăsit această lume înconjurat de cei dragi.

Cunoscutul prezentator TV Mădălin Ionescu trece prin clipe grele după ce tatăl său, Marin Ionescu, a murit. Acesta s-a stins din viață în brațele soției sale și a fiului său. Îndrăgita vedetă TV a postat un mesaj emoționant în amintirea părintelui său în care a povestit, cu durere, ce s-a întâmplat.

Mădălin Ionescu este în doliu

Îndrăgitul prezentator TV este sfâșiat de durere și trăiește momente cumplite după ce tatăl să s-a stins din viață. Mădălin Ionescu a postat un mesaj emoționant pe pagina sa oficială de Facebook în care a anunțat că tatăl său a murit, chiar cu o zi înaintea onomasticii. Mădălin Ionescu i-a fost alături tatălui său până în ultima clipă.

„Tatăl meu s-a stins seara trecută… în prezenţa mea și a mamei mele… Așa a fost să fie, așa a ales, așa s-a întâmplat. El… s-a numit Marin și s-a dus dincolo în preziua praznicului Adormirea Maicii Domnului, pe care a prețuit-o atât de mult ! Nu am trăit niciodată un moment mai sfâșietor! Nu o să pot uita vreodată contorsionarea aceea specifica momentului în care sufletul se desprinde de trup… și nici liniștea de după.

Tata s-a stins la cinci minute după ce, văzându-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu să-i curme suferința sau să-l întărească decisiv. A fost cel mai bun tată, realmente ! Ne-a iubit pe toți frații cu o dragoste desăvârșita. Pot să spun despre el că nu a făcut rău nimănui, cel puțin nu voit, conștient. Și acest fapt … îl cunosc toți cei care au interacționat cu el. Un om cu o vocație umanistă puternică și cu o mare iubire de Dumnezeu, pe care a mărturisit-o până la final, chiar și în fazele avansate ale afecțiuni care l-a marcat în ultimii ani.

Cine a fost tatăl lui Mădălin Ionescu

Marin Ionescu, tatăl vedetei TV, avea probleme de sănătate de aproape trei ani, de când trecuse printr-o pneumonie puternică dar și un accident cerebral. De atunci, potrivit lui Mădălin Ionescu, bătrânul nu a mai fost la fel, ci a avut starea de sănătate tot mai degradată. Cu toate acestea, prezentatorul TV a ținut să precizeze că este mândru de tatăl său, unul dintre eroii tăcuți ai neamului. Marin Ionescu a fost unul din ctitorii multor hidrocentrale românești, care însă nu s-a lăudat niciodată cu ceea ce a făcut.

„Tata a fost unul din ctitorii multora dintre hidrocentralele românești. Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam. Nu s-a lăudat niciodată cu meritele lui. Și-a făcut cu ardoare datoria faţă de țara, fără să ceară aprecieri publice sau distincții. A lăsat ceva semnificativ în urma lui și cred că acest fapt e un privilegiu al destinului. Înaintea oricărei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar atât să vă rog: iubiți-vă părinții! Mult! În fiecare clipă. Nu pregetați să faceți gesturi frumoase pentru ei. Când se duc… golul lăsat e uriaș. Regretele de asemenea… Părinți, iubiţi-vă copiii! Energia familiei e vindecătoare şi unică! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”, este mesajul postat de Mădălin Ionescu, care este în doliu după ce și-a pierdut tatăl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *