Prima pagină » Radio » Actualitate » Mădălin Ionescu, detalii intime despre viața amoroasă. Ce a spus despre Cristina Șișcanu, soția lui, în emisiune la Măruță

Mădălin Ionescu, detalii intime despre viața amoroasă. Ce a spus despre Cristina Șișcanu, soția lui, în emisiune la Măruță

19 mai 2023, 09:38,
în Radio

Mădălin Ionescu a dat recent detalii intime despre viața amoroasă cu soția sa, Cristina Șișcanu, în emisiunea fostului său rival. Totul s-a întâmplat după ce Cătălin Măruță i-a cerut să numească trei lucruri enervante la partenera sa de viață. Astfel unul dintre acestea se referă la frecvența relațiilor intime dintre Mădălin și Cristina.

Mădălin Ionescu a fost invitat recent în emisiunea lui Cătălin Măruță la Pro TV. Prezentatorul TV a fost o apariție surprinzătoare pentru telespectatori, mai ales că, în urmă cu 10 ani, Cătălin Măruță și Mădălin Ionescu erau „rivali” și se întreceau în audiențe. Soțul Cristinei Șișcanu a participat la rubrica „Sosurile picante” de „La Măruță”, unde a făcut dezvăluiri uluitoare.

Mădălin Ionescu, detalii intime despre viața amoroasă

Mădălin Ionescu a prezent ani de zile emisiunea Acces Direct, la Antena 1, difuzată pe același tronson orar cu emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. În prezent, lucrurile s-au schimbat, iar Măruță a rămas tot la Pro TV, în timp ce Mădălin Ionescu lucrează la Metropola TV.

Invitat în emisiunea La Măruță, Mădălin Ionescu a acceptat provocarea sosurilor iuți și a oferit detalii surprinzătoare din viața sa personală, dar și profesională. Acesta a fost întrebat care sunt cele mai enervante trei lucruri la soția sa, Cristina Șișcanu.

Prins în corzi după ce a acceptat provocarea sosurilor iuți, prezentatorul TV a fost nevoit să spună ce îl enervează cel mai tare la soția sa, Cristina Șișcanu. Astfel, Mădălin Ionescu nu a stat mult pe gânduri și a recunoscut.

„Doarme puțin, facem foarte mult sex și e foarte deșteaptă”, a spus Mădălin Ionescu despre soția sa.

Schimb de replici cu Cătălin Măruță

Mădălin Ionescu și-a făcut intrare în emisiunea lui Cătălin Măruță purtând o pereche de ochelari de soare. În același timp, acesta a observat că Măruță încă merge în cârje. Prezentatorul TV a suferit o intervenție chirurgicală la picior pe 12 ianuarie și încă e în recuperare. Între cei doi a avut loc un schimb de replici, iar Cătălin i-a oferit invitatului său un sfat.

„Pot să îţi dau un sfat? Să nu mai umbli cu ochelari de soare ziua că s-ar putea să ajungi ca mine, în cârje”.

Ulterior, Mădălin Ionescu l-a întrebat pe colegul său de breaslă dacă este bine.

„Am auzit că ai trecut printr-un moment mai dificil. Sper că eşti ok”, i-a spus Mădălin lui Măruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *