Prima pagină » Cancan » Mădălin Ionescu, despre fosta sa soție. Cum s-a ajuns la căsătorie, dar și la divorțul rapid?

Mădălin Ionescu, despre fosta sa soție. Cum s-a ajuns la căsătorie, dar și la divorțul rapid?

12 dec. 2023, 09:08,
BZI.ro, în Cancan

Mădălin Ionescu a vorbit recent despre fosta sa soție, Mihaela Coșerariu. Deși acum își pune viața pe tavă, vedeta tv nu este atât de deschisă atunci când vine vorba de trecutul său.

Înainte de a se implica într-o relație cu Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu a avut o altă relație. Prezentatorul a fost căsătorit cu Mihaela Coșerariu și au avut doi copii împreună. După divorț, cei doi copii au rămas alături de Mădălin.

Ce spune Mădălin Ionescu, despre fosta sa soție

De obicei, Mădălin Ionescu nu a discutat prea mult despre relația cu mama copiilor săi, dar acum a dezvăluit detalii neștiute și surprinzătoare despre acea perioadă din viața sa. În cadrul emisiunii „În oglindă”, Mădălin Ionescu a vorbit despre trecut, chiar dacă afirmă că nu îi face plăcere acest lucru, și a povestit cum a ajuns să se căsătorească cu Mihaela.

Potrivit afirmației sale, în tinerețe a fost luat de val și nu își amintește cine a pus întrebarea crucială, dar cert este că s-a trezit peste noapte căsătorit. El subliniază că nu are motiv să se uite în urmă, deoarece căsătoria cu Mihaela Coșerariu a avut loc într-un moment în care relația lor nu mai funcționa.

El subliniază că nu doar că erau implicați în preocupări diferite, dar erau și aproape despărțiți atunci când și-au promis iubirea eternă

Mădălin Ionescu: Aia a fost o alegere, un fel de orgoliu. Știi că sunt bărbați care nu sunt în stare să spună „NU”?

Mihai Ghiță: Și tu n-ai fost în stare?

Mădălin Ionescu: Nu prea eram în stare să spun „NU”, eram un tâmpit, arătam într-un fel, aveam părul lung, mi se întâmplau chestii. Nici cu Cristina nu am vorbit prea multe despre asta și nu o să ofer prea multe detalii.

Eu consider că în general latura amoroasă, dacă tot iți amintești chestii, înseamnă că nu ai depășit acele momente, iar eu le-am depășit. Le-am trăit, am privit numai înainte.

Mihai Ghiță: Dar prima soție te-a cerut ea în căsătorie?

Mădălin Ionescu: Mă crezi că eram prea tânăr ca să îmi amintesc ce Dumnezeu a fost în capul meu sau cine a făcut acel pas? Aveam 22-23 de ani, nici nu mai știu exact.

Pur și simplu…

Mihai Ghiță: Te-ai trezit căsătorit.

Mădălin Ionescu: Da, pur și simplu da. Ne despărțea un ocean de preocupări, adică… Cred că în momentul în care ne-am căsătorit deja eram despărțiți cumva, deja nu mai aveam ce să căutăm împreună, se consumase. A fost o poveste, probabil că după niște experiențe specifice anilor ’90 am zis: ‘Băi, hai să mă mai liniștesc și eu’. Și chestia aia m-a ajutat. Și poate că la finalul acestui moment, în care noi am trăit o experiență unică, care mă putea doborî dacă nu l-aș fi avut pe Dumnezeu deasupra. Am zis să mă liniștesc și social, să capăt un statut, eu știu ce a fost în capul meu.

Mihai Ghiță: Cât ați stat căsătoriți (n. red Mădălin Ionescu și prima lui soție)?

Mădălin Ionescu: Cred că vreo doi ani, un an jumate, nu mai știu.

Mihai Ghiță: Și la motivul divorțului trecem nepotrivire de caracter?

Mădălin Ionescu: Absolut, păi începuse perioada nepotrivirii de caracter. Aici a fost simplu, a durat 30 de secunde, un minut efectiv: ‘Sunteți de acord?’, ‘Da’. Pa, s-a terminat. Am și uitat, nu m-am mai întors să privesc în urmă, am privit doar înainte.

Cum a reacționat fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a dezvăluit că Ștefania, fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu, a știut care a fost situația dintre părinții ei și că mama și-a găsit prima pe altcineva, apoi Mădălin.

Se pare că Ștefania a ales de bunăvoie să locuiască cu Mădălin Ionescu și a înțeles că partenera lui, Cristina Șișcanu, nu a fost motivul divorțului

De altfel, mai spune prezentatoarea, faptul că Mihaela și-a refăcut prima viața nu este o situație de blamat și nici cei prinși în ea nu sunt de judecat, căci, conform gândirii sale, când o relație ajunge la final, greșeala a fost, într-o măsură mai mică sau mai mare, de ambele părți.

Recent, Mădălin Ionescu a vorbit despre fosta soție și despre motivele care au dus la divorț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024