Prima pagină » Cancan » Mădălin Ionescu, despre divorțul de fosta soție: „M-am îndrăgostit nebunește”

Mădălin Ionescu, despre divorțul de fosta soție: „M-am îndrăgostit nebunește”

02 aug. 2021, 12:05,
BZI.ro, în Cancan

Mădălin Ionescu a vorbit de curând despre divorțul de fosta soție. În prezent, prezentatorul TV formează un cuplu alături de Cristina Șișcanu. Aceștia sunt împreună de peste 10 ani și au împreună o fetiță. Mădălin Ionescu mai are doi copii, un băiat și o fată, din mariajul trecut.

Mihaela Coșerariu și Mădălin Ionescu au divorțat în anul 2011.

Mădălin Ionescu, despre divorțul de fosta soție

Zvonurile că jurnalistul și-a părăsit soția pentru Cristina Șișcanu nu au încetat să apară la acea vreme. La 10 ani de la divorț, Mădălin Ionescu a vorbit despre motivul pentru care s-a produs această neînțelegere.

Acesta neagă cu vehemență faptul că actuala soție ar fi fost motivul divorțului. „M-am îndrăgostit nebunește. Nu am anunțat public că divorțez”, a dezvăluit prezentatorul în emisiunea lui Mirel Curea.

Mădălin Ionescu este foarte recunoscător pentru actuala lui soție, care l-a ajutat și în ajută în continuare foarte mult. „Cristina mi-a crescut copiii”, a adăugat Mădălin Ionescu.

Ce spune Cristina Șișcanu despre copiii lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri emoționante despre Ștefania și Filip, copiii pe care Mădălin Ionescu îi are cu fosta lui soție. Vedeta i-a tratat ca pe proprii ei copii, motiv pentru care are o relație specială cu ei.

„Noi avem copii de toate vârstele, cu preocupări diferite.

Ştefania împlineşte 22 de ani, vrea să ia viaţa în piept şi se pregăteşte să se mute de acasă, la câteva străzi distanţă de noi, Filip are 15 ani, iar Petra are doi. Dacă o întrebi pe cea mică pe cine iubeşte cel mai mult o să spună că pe „Pepe”. Aşa îl alintă ea pe Filip, nu ştiu de ce.

Îi zice şi Filip, dar mai des „Pepe”.

Pe Ştefania o alintă „Sisi”. Pe Filip îl mângâie, îl pupă, se joacă cu el, îi găteşte în bucătăria ei de jucărie, iar el se preface că bea şi mănâncă tot ce îi pregăteşte ea. Fac şi puzzle-uri împreună. Filip are o răbdare incredibilă cu ea”, a declarat Cristina Șișcanu care de curând a fost taxată de fanii ei de pe Instagram.

Mădălin Ionescu are o mare durere pe suflet

Deși formează o familie frumoasă alături de Cristina Șișcanu și cei trei copii, Mădălin Ionescu are o mare durere pe suflet. Prezentatorul TV se poate considera un bărbat împlinit având o carieră de succes, dar și o familie minunată.

Însă vedeta TV în vârstă de 50 de ani este puternic afectat de situația fiului său Filip, care nu-i permite să fie un adolescent normal. De curând, Mădălin a făcut dezvăluiri emoționante despre boala fiului său. Iar acest lucru îi provoacă o suferință enormă. Filip, în vârstă de 17 ani, suferă de o dizabilitate severă din cauza căreia se exprimă mai greu.

„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ”, spunea în urmă cu ceva timp Cristina Șișcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *