Prima pagină » Cancan » Mădălin Ionescu, demisie de la TV după 3 ani de colaborare. Ce condiție a pus pentru a reveni pe micul ecran

Mădălin Ionescu, demisie de la TV după 3 ani de colaborare. Ce condiție a pus pentru a reveni pe micul ecran

12 ian. 2024, 13:10,
BZI.ro, în Cancan

Mădălin Ionescu a bifat o nouă demisie de la TV, după 3 ani de colaborare cu postul la care lucrează de altfel și soția sa. Prezentatorul a lucrat la Metropola TV din 2021, după plecarea sa de la Kanal D. Mădălin Ionescu a menționat că își va continua activitatea pe rețelele sociale, acolo unde are o vastă comunitate de urmăritori.

Mădălin Ionescu, demisie de la TV după 3 ani de colaborare

Mădălin Ionescu a anunţat că și-a dat demisia de la Metropola TV, post care aparţine de Consiliul Local Voluntari, după un proiect al primarului Florentin Pandele). Prezentatorul TV a decis să facă o pauză de la televiziune, după o colaborare de 3 ani cu televiziunea menționată, dar a dezvăluit și ce se va întâmpla cu soția lui, Cristina Șișcanu, care lucrează la același post.

Cunoscutul prezentator a intrat în familia postului de televiziune în 2021, acolo unde telespectatorii au putut să-l vadă din nou pe micul ecran, după plecarea sa de la Kanal D. Cunoscutul prezentator TV a prezentat „Istoria secretă a umanității” în cadrul emisiunii „Mădălin Ionescu Show”.

Acesta a anunțat pe pagina sa de Instagram că la finalul anului trecut a încheiat contractul cu Metropola TV și a decis  să ia o pauză de la aparițiile pe micul ecran. Cu toate acestea, Cristina Șișcanu își va continua colaborarea cu televiziunea, unde va modera după 20 ianuarie emisiunea „După faptă și răsplată”.

„La finalul anului trecut, am decis să fac o pauză de televiziune, cel puțin la debutul acestui an, dar Cristina continuă colaborarea cu Metropola TV. O puteți vedea începând de pe 20 ianuarie, sâmbăta și duminica, așa cum a obișnuit publicul, cu un proiect care chiar are succes, După faptă și răsplată. Eu voi reveni în curând cu proiectele personale pe online”, a mărturisit Mădălin Ionescu.

Dă televiziunea pe mediul online

Cunoscutul prezentator a ținut să menționeze că își va continua activitatea pe rețelele sociale, acolo unde are o vastă comunitate de urmăritori.

„Anul ăsta intenționez să dezvolt mai multe proiecte online. Pentru TV îmi rezerv timp doar în măsura în care proiectul ar putea fi unul serios, finanțat corespunzător, astfel încât să mă pot dezvolta. Se pot face lucruri deosebite.

Practic, Istoria secretă a umanității, care îmi aparține, este o creație a mea, probabil că se va transforma într-un proiect independent online”, a mai spus Mădălin Ionescu.

Amintim că înainte de Metropola TV, Mădălin Ionescu a prezentat emisiunea WowBiz la Kanal D. Anterior, el prezentase, tot la Kanal D, emisiunea Drept la ţintă, la bătaie cu Acces Direct.

Înainte de Kanal D, Mădălin Ionescu a realizat Acces Direct, la Antena 1, până în 2010, când a fost înlocuit de conducerea postului cu Simona Gherghe. Mădălin Ionescu s-a remarcat înainte de Antena 1 la Naţional TV, unde prezenta talk-showul de seară Miezul Problemei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *