Prima pagină » Cancan » Mădălin Ionescu a pierdut o ființă care i-a fost alături necondiționat în ultimii ani.„S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”

Mădălin Ionescu a pierdut o ființă care i-a fost alături necondiționat în ultimii ani.„S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”

22 mai 2024, 08:47,
BZI.ro, în Cancan

Mădălin Ionescu trece prin momente extrem de grele după ce a pierdut o ființă care i-a fost alături necondiționat în ultimii ani.

În familia lui Mădălin Ionescu este din nou perioadă de doliu, la scurt timp după ce socrul prezentatorului a trecut în neființă. Soțul Cristinei Șișcanu se confruntă din nou cu momente pline de durere, după ce a suferit încă o pierdere dragă. Bărbatul a comunicat vestea tragică pe platformele de socializare.

Mădălin Ionescu a pierdut o ființă care i-a fost alături necondiționat

Pe contul său de Facebook, Mădălin Ionescu a postat cu lacrimi în ochi că Thor, animalul său de companie, a decedat. În mesajul plin de tristețe, el a povestit despre suferința prin care a trecut câinele său în ultimele luni de viață, iar prezentatorul a împărtășit și un videoclip în care apărea alături de Thor, în momentele când acesta se lupta între viață și moarte.

În acele imagini, lacrimile curgeau abundent pe obraji prezentatorului TV, care, copleșit de durere, își mangaia animalul de companie și încerca să îi aline suferința.

„Este groaznic. Asta ești la finalul unei vieți în care te-a iubit necondiționat. Thor, lupul nostru alb minunat, s-a stins săptămâna trecută… Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe… Nu postez acest filmuleț pentru a vă arăta cât am suferit, ci pentru a sublinia o concluzie amară: dacă oamenii ar iubi precum câinii, nu ar mai exista suferință pe Pământ!”, a spus Mădălin Ionescu, printre lacrimi, pe rețelele de socializare.

Animalul de companie a lui Mădălin Ionescu, răpus de problemele de sănătate

Cu doar două luni în urmă, Mădălin Ionescu dezvăluia online că animalul său de companie se apropia de sfârșitul vieții. Prezentatorul relata că Thor se confrunta cu grave probleme de sănătate și că nici tratamentul medical nu mai avea efect. În lacrimi, Mădălin Ionescu menționa că medicii veterinari îi propuseseră să îl eutanasieze pe Thor, dar el nu putea accepta să îl piardă.

„Mă confrunt cu un nou moment greu… Vă rog să nu ignorați apelul meu… Din păcate, mă confrunt cu altă situație dificilă. Thor(n.r. câinele său) este foarte bolnav. Deși l-am internat mai multe zile și îi administrez peste 15 pastile pe zi, din păcate, îi este din ce în ce mai greu. Și tahicardic, are probleme mari cu inima. Pe lângă artroza lui și acest carcinom tiroidian care i-a dat peste cap tot organismul, poate să mănânce și un vițel și nu asimilează nimic.(…)

Stomacul este praf. Are o viață de chin în acest moment, sunt medici care m-au sfătuit sa îi administrez acea injecție și nu pot să fac asta. N-o să mai pot să-mi iau câini niciodată după el”, mărturisea Mădălin Ionescu, în urmă cu doar două luni.

Reamintim faptul că recent, Mădălin Ionescu a pierdut o ființă care i-a fost alături necondiționat în ultimii ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *