Prima pagină » Culinar » Macrou în sos de hrean
Macrou în sos de hrean

Macrou în sos de hrean

13 mart. 2020, 13:54,
în Culinar

Se folosesc următoarele ingrediente:

1 macrou
2 linguri cu iaurt
50 g hrean
ulei de floarea-soarelui sau ulei de rapiță
1 lămâie
sare de mare
puțin zahăr

Mod de preparare:

Se curăță macroul și se obțin 2 fileuri care se asezonează cu puțină sare și zahăr, apoi se țin la frigider timp de 2 ore. Sosul de hrean se realizează din: hrean mărunțit, puțină zeamă de lămâie, iaurt și sare. Fileurile de macrou se prăjesc în ulei încins într-o tigaie destul de mare, timp de 4 minute, pe fiecare parte. După ce s-au rumenit, bucățile de macrou se pun pe o farfurie întinsă și se servesc cu sos de hrean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
24 ianuarie 2025
24 ianuarie 2025