Prima pagină » Stiri si curiozitati » Machiaj simplu de seară. Cum să atragi privirile tuturor la un eveniment special

Machiaj simplu de seară. Cum să atragi privirile tuturor la un eveniment special

18 sept. 2023, 13:59,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Multe doamne și domnișoare optează pentru un machiaj simplu de seară. La ocaziile deosebite putem alege un machiaj elegant, rafinat, în culori calde, oferind un aspect natural. Un machiaj simplu de seară le va ajuta pe femei să iasă din tipare și să își pună în evidență trăsăturile. Iată cum să atragi privirile tuturor la un eveniment special.

Machiaj simplu de seară

La evenimentele speciale, fie că este vorba de o petrecere, de o aniversare, de o nuntă sau de o întâlnire cu prietenii, doamnele și domnișoarele pot alege un machiaj simplu de seară. Acesta poate fi realizat în culori tari sau calde, însă efectul va fi unul spectaculos.

Pentru a realiza acasă un machiaj de seară elegant și rafinat trebuie să ținem cont de câteva trucuri. Mai întâi se pregătește tenul, se curăță și se aplică o bază de machiaj. Putem opta pentru un smokey-eyes de seară cu sclipici sau în culori îndrăznețe.

Maachiajul simplu de seară poate fi făcut foarte ușor acasă și trebuie adaptat după culoarea ochilor, culoarea părului și vestimentație. Pe placul multor doamne și domnișoare este machiajul smokey eyes. Acesta presupune un joc între nuanțe, pornind de la culorile închise la cele mai deschise.

Cum să realizezi acasă machiajul perfect

Pentru a obține un machiaj de seară fabulos trebuie să avem în vedere câteva recomandări ale specialiștilor în domeniul de beauty. Mai întâi se conturează arcada apoi se aleg culori speciale pentru pleoape. După ce fardul a fost întins uniform, iar trecerea între nuanțe se face treptat, se conturează linia ochilor și sprâncenele cu un creion. După aceea se curbează genele cu un clește special apoi se aplică rimelul.

La final se aplică fondul de ten, pudra și se fixează machiajul cu un spray de față special. Femeile îndrăznețe, care vor să atragă toate privirile la o petrecere de seară pot opta pentru un machiaj cu sclipici. Un truc eficient pentru un machiaj de seară cu sclipici este aplicarea unui fard alb cu sclipici pe colțul interior al ochiului.

Eficientă este și baza de ceară pentru pleoape, care va ajuta să se lipească sclipiciul mult mai bine și să reziste ore bune. Preferatul multor tinere este machiajul de seară realizat cu o singură culoare, în nuanțe de maro. Un machiaj de seară smokey-eyes arată spectaculos, dacă este completat cu sclipici, cu niște gene lungi, curbate și date cu rimel și cu un contur al ochilor făcut cu creionul negru pentru o oferi privirii profunzime, eleganță și frumusețe.

Machiajul simplu de seară poate fi realizat cu ușurință acasă, iar dacă femeile țin cont de cîteva trucuri ale specialiștiilor, vor obține un machiaj perfect și vor fi în centrul atenției la orice eveniment special. Machiajul trebuie să se potrivească de minune cu ținuta, dar și cu coafura și manichiura. Când vine vorba de make-up, doamnele și domnișoarele se întrec în tot felul de trucuri pentru a arăta spectaculos. Un machiaj tip smokey eyes în culori calde va oferi feței un aspect natural și va scoate în evidență trăsăturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *