Prima pagină » Stiri si curiozitati » Machiaj rochie verde. Cum să creezi o imagine feminină luxoasă pentru un eveniment

Machiaj rochie verde. Cum să creezi o imagine feminină luxoasă pentru un eveniment

25 aug. 2022, 12:00,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Vara, în garderoba oricărei femei apar tot mai multe culori din această cauză este bine să știi cum să faci un machiaj potrivit pentru rochie verde. Pentru a gestiona o astfel de nuanță „complexă”, aveți nevoie de un simț impecabil al stilului. Și abilitatea de a crea un machiaj este, de asemenea, utilă pentru a  completa imaginea și pentru a prezența armoniei în ținută.

Dacă doriți să creați un machiaj pentru o rochie verde, trebuie să luați în considerare, în primul rând, faptul dacă imaginea va fi de zi sau de seară. În al doilea rând, alegeți nuanțe care se potrivesc bine cu o astfel de ținută. Într-o ținută de zi, este mai bine să aplicați puțin machiaj. Este suficient să subliniezi ochii, conturându-le forma, iar dacă buzele vrei să fie evidențiate, atunci folosește pentru fond de ten doar semitonuri. Efectuați machiajul de seară cu ajutorul unor nuanțe mai săturate, rujul pe buze în combinație cu pigment pe pleoape sau optează pentru o linie de tuș care te va ajuta la crearea unui aspect expresiv demn de o ocazie specială.

femeie machiata in rochie verde

O altă regulă importantă care trebuie respectată atunci când faceți un machiaj pentru o rochie verde este să folosiți o paletă de nuanțe care să se potrivească strict cu culoarea ținutei

Machiaj rochie verde. Cu ce culori să creezi un look irezistibil

Nuanțele de fard negru cărbune sunt baza perfectă pentru un look de seară cu o rochie verde dacă vrei să-i adaugi o notă dramatică. Un machiaj mai casual poate fi creat din nuanțe din gama maro. Printre cele mai potrivite nuanțe este bej și tenta de cafea. Acestea nuanțe sunt potrivite pentru machiajul ușor nud, iar cel realizat din tonuri de „ciocolată amară” sunt perfecte pentru un look de seară.

Un bordo aprins pe buze poate fi folosit pentru a accentua buzele. Vedetele care apar în rochii verzi la premiere și petreceri, folosesc acest ruj, acesta fiind perfect și pentru nuanțele de ochi gri. Astfel, este bine să completezi ținutele verzi cu accente de machiaj folosind și oșu suculent.

femeie machiata in rochie verde

Pentru fetele foarte palide, make-up artiștii recomandă utilizarea produselor tonale cu 0,5-1 ton mai închis

Pentru cei care ar dori să se creeze un machiaj fără contraste, o paletă de umbre de roz atenuat și un balsam de ruj care să le asorteze va fi o alegere perfectă. La realizarea unui machiaj pentru o rochie verde, aceste culori ar trebui folosite diferit în funcție de aspect.

Reguli de bază pentru a crea un machiaj potrivit pentru această culoare. Ce recomandări au specialiștii

Una dintre regulile importante care trebuie respectate la crearea machiajului pentru o ținută verde este o pregătire prealabilă minuțioasă a pielii feței, gâtului și decolteului. O ținută verde, conform specialiștilor, este capabilă să sublinieze și să facă vizibile chiar și cele mai mici defecte ale pielii.

Această nuanță va accentua extrem de tare acneea, vânătăile și pungile de sub ochi, roșeața, inflamațiile sau culoarea nesănătoasă a tenului. Astfel, înainte de a se machia, posesoarea unei rochii verzi de lux ar trebui să se asigure că pielea ei arată perfect.

femeie machiata in rochie verde

Un bordo aprins pe buze poate fi folosit pentru a accentua buzele

Pentru asta ai nevoie să curățați pielea cu loțiune sau tonic special pentru pielea uscată, descuamată, este indicat și un peeling ușor prealabil. De asemenea, aplică crema hidratantă și aplicați baza de machiaj.

După aceea, se procedează la aplicarea fondului de ten, a cărui nuanță ar trebui să se potrivească cu propria culoare a pielii. Pentru fetele foarte palide, make-up artiștii recomandă utilizarea produselor tonale cu 0,5-1 ton mai închis. În acest caz, produsul trebuie aplicat uniform nu numai pe față, ci și pe gât și partea superioară a zonei decolteului.

O altă regulă importantă care trebuie respectată atunci când faceți un machiaj pentru o rochie verde este să folosiți o paletă de nuanțe care să se potrivească strict cu culoarea ținutei.

Stiliștii consideră că un machiaj pentru rochie verde trebuie să fie în culori mai pale deoarece această culoare este prea autosuficientă, care arată spectaculos si captivant, fără a o combina cu alte nuanțe îndrăznețe. Cu toate acestea, pentru a crea o imagine feminină luxoasă și pentru a completa vizual un look, experții combină în continuare ținute de această culoare cu nuanțe armonioase în machiaj.

femeie machiata in rochie verde

Nuanțele de fard negru cărbune sunt baza perfectă pentru un look de seară cu o rochie verde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *