Prima pagină » Stiri si curiozitati » Machiaj ochi căprui smokey eyes. Cum să arăți fabulos în fiecare zi

Machiaj ochi căprui smokey eyes. Cum să arăți fabulos în fiecare zi

07 sept. 2023, 11:14,
în Stiri si curiozitati

Multe doamne și domnișoare optează pentru un machiaj ochi căprui smokey eyes. Femeile care își doresc să aibă un look fresh și un machiaj care să le întinereească, să le completeze ținuta și să le ofere încredere, pot opta pentru acest machiaj elegant. Iată cum să arăți fabulos în fiecare zi.

Machiaj ochi căprui smokey eyes

Femeile cu ochi căprui pot opta pentru un machiaj smokey eyes. Acest tip de machiaj este ideal pe timp de zi, dar și seara, însă importantă este cromatica. Pentru un machiaj smokey eyes de zi doamnele și domnișoarele pot alege nuanțele de maro deschis, bleumarin, rozz pal sau nuanțe de gri deschis.

Un machiaj smokey eyes va pune cu siguranță în evidență trăsăturile unei femei cu ochi căprui. Pentru a obține un machiaj perfect pe timp de zi sau pe timp de seară, trebuie să ținem cont de câteva sfaturi ale specialiștilor în domeniu.

Se aplică mai întâi un primer pentru pleoape apoi se aleg culorile cu care vom realiza machiajul. Un smokey eyes superb estee cel în nuanțe de maro și auriu. După aplicarea primer-ului de pleoape se aplică nuanța de auriu începând de la colțul interior al ochiului până la jumătatea pleoapei. După aceea se aplică fardul maro pe cealaltă jumătate a pleoapei și se aplică și puțin sub ochi. Se estompează cele două nuanțe cu o pensulă de pleoape.

Se vor amesteca cele două culori cu pensula până când trecerea de la o nuanță la alta este foarte naturală, astfel încât machiajul să fie unul elegant și să arate impecabil.

Cum să îți faci un machiaj perfect

Femeile care au ochi căprui pot alege un machiaj smokey eyes indiferent de momentul zilei. Pentru un look fabulos trebuie să ținem cont de câteva trucuri și să alegem nuanțele potrivite, în funcție de momentul zilei, de vestimentație și de ocazie.

Pentru realizarea unui machiaj pentru ochi căprui smokey eyes este nevoie de îndemânare, imaginație, răbdare, iar ia final rezultatul va fi unul spectaculos. Pentru a obține un machiaj perfect pentru ochi căprui trebuie să folosim instrumente de machiaj de calitate, produse potrivite pentru tipul de ten și anumite tehnici de aplicare a fardului.

Fardul de pleoape se aplică treptat pentru a se crea o trecere ușoară între culori și o armonizare perfectă a nuanțelor. Totodată, machiajul poate fi completat de niște linii de tuș elegante, care să pună în evidență ochii.

Doamnele și domnișoarle acordă o importanță deosebită nu doar machiajului, ci și coafurii, vestimentației și manichiurii. Toate acestea vor ajuta fiecare femeie să iasă în evidență și să atragă privirile tuturor.

Machiajul pentru ochi căprui smokey eyes este unul spectaculos și poate fi realizat foarte ușor acasă. Dacă ținem cont de câteva trucuri ale marilor specialiști în beauty, la final vom obține un look atrăgător. Machiajul tip smokey eyes este adorat de multe femei pentru că este elegant, rafinat, ușor de făcut și poate fi adaptat la orice ocazie și moment al zilei. Cele care au ochii căprui pot opta pentru un mchiaj în nuanțe de maro, de roz pal sau de albastru închis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *