Machiaj ochi căprui mici: Cele mai potrivite nuanțe și tehnici pentru un machiaj glamuros

24 dec. 2021, 14:40
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Atunci când cauți machiajul perfect pentru un eveniment cu siguranță culoarea ochilor și forma lor este definitorie. Pentru un machiaj pentru ochi căprui mici sunt potrivite doar anumite nuanțe și tehnici. Doar cu ajutorul unui machiaj potrivit vei reuși să-ți scoți în evidență forma și frumusețea ochilor.

Atunci când vrei să-ți faci un machiaj de seară pentru ochii căprui este bine să folosești aproximativ aceleași tehnici ca și în cazul machiajului de zi. Diferit dintre aceste machiaje este nuanța și intensitatea lor. Pentru un machiaj de seară vei folosi culori mai accentuate și mai strălucitoare, pe când pentru zi, potrivite sunt culorile mai nude.

femeie cu ochi caprui machiata intens

Dacă te decizi să aplici un machiaj smokey eyes pentru un eveniment cu siguranță ochii tăi căprui vor arăta impecabil

Machiaj ochi căprui mici: Nuanțele perfecte pentru seara de Revelion

Atunci când ai culoarea ochilor este căprui foarte potrivite sunt nuanțele de maro. De asemenea, această nuanță accentuează și mai mult forma ochilor, fiind potrivită pentru ochii mici. Aceste nuanțe sunt foarte potrivite nuanței ochilor, încadrându-se perfect într-un machiaj mai soft. Cu siguranță nuanțele de maro satinate sunt foarte potrivite pentru machiajul de seară sau evenimente mai speciale.

Pentru a accentua și mai mult forma ochilor dar și frumoasa culoare este bine să folosești farduri sidefate sau glitter pentru a oferi și mai multă strălucire. Foarte potrivită pentru un machiaj al ochilor căprui este culoare albastră.

Nuanța de albastru este o culoare rece, fiind foarte potrivită pentru culoarea ochilor căprui. De asemenea, această nuanță, conform specialiștilor, complimentează extrem de bine întreg look-ul.

Chiar dacă alegi să aplici un albastru marin, sobru, sau să combini frumos cu o altă culoare, ochii tăi nu vor trece neobservați. O tehnică extrem de frumoasă și potrivită pentru ochii căprui mici este stilul în umbre. Acesta se realizează prin aplicarea unui albastru deschis, jucăuș și continuarea cu nuanțe mai închise.

femeie cu ochi caprui machiata intens

Nuanța de albastru este o culoare rece, fiind foarte potrivită pentru culoarea ochilor căprui

Machiaj ochi căprui smokey eyes: Tehnica excelentă pentru o privire pătrunzătoare

Dacă te decizi să aplici un machiaj smokey eyes pentru un eveniment cu siguranță ochii tăi căprui vor  arăta impecabil. Această tehnică oferă ochilor profunzime și o formă mai bine definită. Pentru această tehnică sunt potrivite nuanțele mai închise sau cele de auriu și argintiu.

Chiar dacă crezi că auriul și argintiul sunt două culori extrem de folosite pentru un machiaj de seară, să știi că acestea nu sunt deloc considerate culori-clișeu. Specialiștii în make-up consideră că machiajul smokey eyes realizat cu ajutorul culorilor auriu și arginti merg de minune cu ochii căprui.

femeie cu ochi caprui machiata intens

Pentru a realiza un machiaj pentru ochi căprui mici se seară poți folosi și nuanța de roz pudrat

De asemenea, make-up artiștii recomandă ca aceste culori să fie aplicate pe centrul pleoapei mobile. Astfel, accentuează și mai mult profunzimea, culoare și forma ochilor. Aceste culori sunt considerate nuanțe puternice, potrivite pentru machiajul de seară. Însă farmecul acestei tehnici și acestei culori constă tocmai în faptul că reușește să atragă atenția.

Pentru a realiza un machiaj pentru ochi căprui mici se seară poți folosi și nuanța de roz pudrat. Atât nuanțele extrem de intense și strălucitoare cât și cele pastelate, calde și neutre sunt foarte potrivite pentru un machiaj de sărbătoare. Nuanțele pastelate reușesc să completeze nuanța ochilor și să o  scoată în evidență.

femeie cu ochi caprui machiata intens

Atunci când vrei să-ți faci un machiaj de seară pentru ochii căprui este bine să folosești aproximativ aceleași tehnici ca și în cazul machiajului de zi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *