Prima pagină » Stiri si curiozitati » Machiaj natural pentru petrecerea de Revelion. Cum să atragi privirile tuturor cu un machiaj elegant și rafinat

Machiaj natural pentru petrecerea de Revelion. Cum să atragi privirile tuturor cu un machiaj elegant și rafinat

14 dec. 2023, 14:56,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Specialiștii în domeniul de înfrumusețare recomandă femeilor un machiaj natural pentru petrecerea de Revelion. Machiajul natural se potrivește de minune la ocaziile speciale, nu doar în zilele obișnuite. Iată cum să atragi privirile tuturor cu un machiaj elegant și rafinat.

Machiaj natural pentru petrecerea de Revelion

Machiajul de seară, mai ales pentru noaptea de Revelion, presupune utilizarea unor culori intense de maro, negru, albastru sau gri, care creează un aspect dramatic. Cu toate acestea, stiliștii recomandă un machiaj natural pentru noaptea dintre ani.

Putem folosi pentru pleoape un creion negru care să definească linia genelor apoi se aplică mascara pentru volum și lungime. Pentru că este un machiaj de seară se va folosi un ruj roșu. Se aplică un fard în culoarea pielii care să ajute la fixarea machiajului apoi se aplică culoarea dorită.

Un alt machiaj perfect pentru noaptea de Revelion este cel smokey eyes. Acest tip de machiaj presupune folosirea unui fard intens pe pleoapa superioară. Se aplică aceeași culoare, dar în nuanțe diferite. De exemplu, dacă folosim albastru, vom aplica o nuanță de albastru deschis pe pleoapă, dintre nas, iar treptat se vor aplica nuanțe mai deschide de albastru spre sprâncene.

Trucuri care te vor ajuta să obții un machiaj de seară perfect

Pentru seara de Revelion doamnele și domnișoarele pot opta pentru un machiaj de seară cat eye. Acest tip de make-up implică utilizarea unei linii de tuș în formă de aripă pentru a crea un aspect dramatic și intens al ochilor. În cazul unui astfel de machiaj, se aplică rimel de alungire, însă fardurile folosite trebuie să fie mate și în culori naturale, discrete. Pentru a obține un machiaj de seară natural, elegant și rafinat, trebuie să ținem cont de recomandările specialiștilor în domeniul de înfrumusețare. Mai întâi se curăță și se hidratează pielea apoi se aplică o bază pentru machiaj.

După aceea se folosește un fond de ten cu aspect natural, dar și un corector. Se aplică după aceea un fard de obraz, apoi se folosește un fard de ochi natural, în nuanțe de maro, roz piersică, albastru. Se adaudă un liner negru pentru a defini pleoapa și ochii apoi se aplică mascara. Pentru buze se va folosi un balsam hidratant apoi un ruj nude. Machiajul de seară se fixează cu un spray de matifiere și hidratare.

Cu un astfel de machiaj vom atrage privirile tuturor în noaptea de Revelion și vom ieși din tipare. În noaptea dintre ani putem opta pentru un machiaj natural, o coafură elegantă și lejeră și o ținută care să ne pună în evidență trăsăturile. Pe lângă machiaj, femeile acordă o importanță deosebită și coafurii, tunsorii și manichiurii. În plin sezon de iarnă doamnele și domnișoarele pot alege o manichiură french cu sclipici sau pot opta pentru unghii în nuanțe de alb lăptos. La modă în acest sezon este și manichiura cu modele aplicate direct pe unghie. Când vine vorba de coafură, stiliștii recomandă coafurile cu bucle lejere, cele cu împletituri sau cele prinse tip coadă de cal. În ceea ce privește tunsoarea, cea fluture și cea în scări se află pe lista preferințelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024