Prima pagină » Stiri si curiozitati » Machiaj mireasă cu sclipici: Cum să nu dai greș la nunta ta

Machiaj mireasă cu sclipici: Cum să nu dai greș la nunta ta

16 mart. 2022, 11:06,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Machiaj de mireasă cu sclipici este cea mai bună alegere pentru un eveniment precum o nuntă. Chipul unei mirese cu strasuri și nuanțe sidefate a fost de multă vreme o tendință extrem de modernă. Și pentru a oferi unei mirese un aspect deosebit de radiant, festiv, ar trebui să acorzi atenție acestei opțiuni de machiaj.

Stiliștii recomandă să alegi unde ai vrea să aplici sclipici. De obicei, acesta poate fi aplicat pe ochi sau pe buze. Acestea sunt două cele mai bune locuri pentru a aplica sclipici. Dar nu uita că accentul ar trebui să se pună doar pe o singură zonă. Astfel, ar trebui să alegi unde ai vrea să fie o strălucire pe pleoape și în jurul lor, sau un luciu pe buze cu particule strălucitoare.

mireasa machiata stralucitor

Cea mai bună opțiune este să adaugi particule strălucitoare sub linia sprâncenelor

Machiaj mireasă cu sclipici: Regulile pentru o imagine festivă perfectă

Dacă mireasa preferă să facă un machiaj de nuntă în stil artistic, atunci aplicarea unui luciu ușor pe pomeți și tâmplele va sublinia foarte eficient chipul și trăsăturile feței. Este foarte important ca atunci când aplici luciu, să o faci pe zonele care dorești să le evidențiezi. Această regulă este aplicată și în cazul tunsorilor, spre exemplu nu aplici particule strălucitoare pe nas în cazul în care acesta este mare.

Cea mai bună opțiune este să adaugi particule strălucitoare sub linia sprâncenelor, în colțul exterior al ochiului și, de asemenea, de-a lungul pomeților. Un astfel de decor, mai ales dacă este combinat cu succes cu machiajul, îi va oferi miresei un plus de strălucire atât de necesar în ziua nunții.

mireasa machiata stralucitor

O tendință relativ recentă care te va ajuta la diversificarea machiajului cu străluci pentru ochi este realizarea unei picturi pe față

O tendință relativ recentă care te va ajuta la diversificarea machiajului cu străluci pentru ochi este realizarea unei picturi pe față. De obicei, aceste ornamente extrem de interesante se aplică folosind lipici special și pudră de culoare sidef. Avantajul unui astfel de machiaj este că durează aproximativ o săptămână, și nu trebuie făcut exact în ziua nunții. Este foarte important să alegi machiajul în concordanță cu forma ochilor tăi și culoarea acestora. Machiajul trebuie să fie potrivit nu doar pentru coafură, dar și pentru trăsăturile tale.

Cum să obții un machiaj armonios: Pași de urmat în realizarea acestuia

Pentru ca machiajul, in special cel de nuntă, să arate armonios trebuie sa respecți câteva reguli pentru executarea lui. În primul rând, cu elementele strălucioare, ar trebui să fii atentă și să respecți o moderație rezonabilă. Astfel, dacă pietrele strălucitoare sunt prezente în coafură, atunci pe față ar trebui să le aplici la minimum.

mireasa machiata stralucitor

Pentru ca machiajul, in special cel de nuntă, să arate armonios trebuie sa respecți câteva reguli pentru executarea lui

Atunci când aplici sclipici pe față, urmează regula de distribuție a accentelor. Nu poți stropi toată fața cu sclipici în niciun caz, ci doar unele zone separate. Dacă îți place să subliniezi strălucirea naturală a pielii cu un iluminator, atunci în acest caz este mai bine să refuzi la efectul de sclipirile din machiaj.

Recomandat este să folosești nuanțe naturale de paiete, în culori aurii, argintii, wenge sau sidef. Întrucât cele colorate, precum roșu sau verde, arată vulgar în machiajul de mireasă. Trebuie să fii atentă ca machiajul tău să fie potrivit și cu manichiura pe care o porți. Astfel, dacă alegi să realizezi un machiaj cu nuanțe maro, ai grijă ca această culoare să fie prezentă și pe unghiile tale, în proporție de 25%.

Un machiaj de mireasă cu sclipici îți va evidenția cu siguranță privirea. Principala regulă a machiajului clasic de nuntă al miresei este evitarea nuanțelor provocatoare. Este mai bine să acorzi preferință culorilor naturale. De exemplu, foarte bine arată nuanțele de crem, roz, piersici sau maro pal. Acestea nuanțe se potrivesc extrem de bine cu sclipici și culorile sidefate.

mireasa machiata stralucitor

Recomandat este să folosești nuanțe naturale de paiete, în culori aurii, argintii, wenge sau sidef

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *