Prima pagină » Stiri si curiozitati » Machiaj de seară natural. Cum să arăți impecabil la evenimentele festive

Machiaj de seară natural. Cum să arăți impecabil la evenimentele festive

16 nov. 2023, 13:38,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Specialiștii în domeniul de înfrumusețare recomandă la petreceri un machiaj de seară natural. Acesta trebuie să se potrivească cu culoarea ochilor, cu trăsăturile fețeu, dar mai ales cu ținuta. Importantă este și textura fardurilor folosite, dar și tehnica de make-up. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să arăți impecabil la evenimentele festive.

Machiaj de seară natural

Femeile acordă o importanță deosebită machiajului, fie că este vorba de unul de zi sau unul de seară. Make-up artiștii recomandă în acest sezon un machiaj de seară natural, care să se armonizeze cu trăsăturile feței.

Machiajul trebuie să se potrivească cu culoarea și forma ochilor. Femeile care au ochi căprui pot alege pentru machiaj nuanțe de bronz, cupru, auriu sau mov prună. Cu aceste culori se poate realiza un smokey eyes natural și putem folosi un rimel rezistent, un creion sau un tuș pentru ochi.

Ochii verzi vor ieși în evidență cu un make-up în tonuri calde, nuanțe de maro, arămiu, coral, roz perlat sau violet. Doamnele sau domnișoarele cu ochi albaștri pot folosi o gamă largă de culori, de la portocaliu, roz și bleumarin la tonuri de gri închis sau negru.

În topul preferințelor femeilor se află machiajul nud de seară, realizat cu farduri neutre, mate sau satinate. Se aplică un fard bej pe pleoapa mobilă și unul mai închis la culoare de-a lungul genelor. Putem folosi și un creion de-a lungul genelor pentru a accentua ușor machiajul. La final se aplică rimelul și mici accente de auriu în colțul interior al ochilor pentru un plus de strălucire.

Cum să alegi machiajul perfect în funcție de culoarea părului

Stiliștii recomandă ca machiajul să fie adaptat și culorii părului, nu doar ținutei. Brunetele trebuie să pună accentul pe frumusețea ochilor și să aleagă un machiaj discret pentru buze. În cazul în care folosim un ruj rubiniu sau vișiniu, machiajul ochlor trebuie să fie unul natural și în nuanțe nud.

Șatenelor le stă bine cu orice combinație de culori. De preferat este ca acestea să folosească nuanțele de piersică. Doamnele și domnișoarele roșcate trebuie să aleagă un machiaj în nuanțe de șampanie, mahon, roz, iar pentru buze fabulos este rujul roșu.

Blondele trebuie să își pună în valoarea frumusețea ochilor cu un machiaj în culori reci, pale. Trebuie evitate nuanțele de ciocolatiu deoarece creează un contrast supărător cu părul și tenul deschis la culoare.

Dacă ținem cont de aceste trucuri de înfrumusețare, la final vom obține un machiaj de seară fabulos, care va scoate în evidență trăsăturile. Machiajul de seară natural este la modă în acest sezon, se poate face cu ușurință acasă, însă trebuie să ținem cont de culoarea ochilor, de forma feței și de nuanța părului. Pe lângă machiaj, femeile acordă o importanță deosebită și manichiurii. În acest sezon de toamnă-iarnă se poartă unghiile albe cu sclipici. Elegantă și rafinată este și manichiura french nude care se potrivește la orice ocazie și ținută. Femeile mai îndrăznețe pot alege niște unghii în nuanțe de verde smarald, la care se adaugă câteva strasuri pentru un plus de efect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *