Prima pagină » Stiri si curiozitati » Machiaj de Crăciun. Trucuri simple pentru o apariție spectaculoasă

Machiaj de Crăciun. Trucuri simple pentru o apariție spectaculoasă

17 dec. 2021, 12:27,
în Stiri si curiozitati

Pentru a arăta perfect în preajma sărbătorilor de iarnă, tot mai multe doamne și domnișoare preferă un machiaj de Crăciun sofisticat. Este știut faptul că pregătirile pentru Crăciun și Revelion sunt nenumărate. De la vestimentație, coafură, unghii și machiaj, totul trebuie să fie fără cusur. Iată câteva trucuri simple pentru o apariție spectaculoasă.

Machiaj de Crăciun pentru un look spectaculos

Când vine vorba de make-up, femeile își doresc să aibă parte de cel mai bun machiaj pentru a le scoate în evidență trăsăturile. În ultima perioadă, doamnele preferă o manichiură și un machiaj în ton cu sărbătorile de iarnă pentru a fi în centrul atenției.

Fie că este vorba de unghii sau make-up, se pare că roșul este „vedeta” sezonului rece. Această culoare pune în evidență frumusețea fiecărei femei, iar dacă se ține cont de stilul și personalitatea fiecăreia, atunci rezultatul va fi unul spectaculos.

Doamnele optează pentru unghii de Crăciun roșii, iar modelele alese oferă manichiurii un aspect elegant și sofisticat. Unele preferă aplicarea pe unghie a unor bijuterii special create sau își doresc un model cu sclipici. 

La fel stau lucrurile și în cazul machiajului. Noua tendință este machiajul de Crăciun cu nuanțe puternice sau culori pastelate. Mai mult, doamnele țin cont nu doar de culorile specifice sezonului, ci și de trăsăturile feței. 

Este important să ținem cont de culoarea ochilor și de forma feței pentru a avea un machiaj care ne pune trăsăturile în evidență. Un alt aspect la fel de important este ținuta. Machiajul de Crăciun trebuie să se potrivească perfect cu vestimentația pe care o purtăm pe timpul zilei sau pe timpul serii.

Preferatele doamnelor și domnișoarelor sunt nuanțele de maro, roz, albastru închis și mov. Pentru un efect deosebit, se recomandă machiajul smokey eyes, iar dacă se adaugă un plus de sclipici vom obține un machiaj de seară spectaculos.

Mai mult, folosirea unui creion de ochi și a unui rimel cu efect de alungire a genelor vor pune în evidență ochii. În cazul în care se optează pentru farduri în culori pastelate, se recomandă folosirea unui ruj în tonuri naturale.

Dacă ne dorim un machiaj de seară atunci se recomandă culorile puternice, nuanțele de mov, albastru sau verde. Efectul va fi deosebit dacă se aplică gene false și se folosește tușul negru cu sclipici. 

Trucuri simple pentru un machiaj deosebit

Machiajul de Crăciun este noua tendință, așa că vom obține un make-up perfect dacă ținem cont de câteva trucuri. În cazul brunetelor și șatenelor, se recomandă culorile pastelate și nuanțele de maro. Acestea pot fi combinate cu roz și mov, în funcție de stil și vestimentație. Mai mult, nuanța bordo este perfectă pentru buze, în cazul machiajului de seară. Cu un astfel de make-up, cu siguranță vei ieși din tipare.

Pentru blonde și roșcate make-up artiștii recomandă culorile calde și tonurile nude pentru machiajul de zi. Rozul se află printre preferințele domnișoarelor, iar dacă se optează pentru un smokey eyes în nuanțe roz sau mov, efectul va fi unul sofisticat. 

Mai mult, blondele și roșcatele își pot pune în evidență trăsăturile dacă folosesc și puțin blush sau o pudră sidefată. Când vine vorba de ruj, roșul este cea mai bună opțiune. Astfel, contrastul dintre culoarea părului și buze va atrage privirile tuturor.

Un alt truc folosit de doamne și domnișoare pentru un machiaj perfect de Crăciun este și corectorul. Fie că este vorba de cearcăne sau de un coș supărător, ori de nelipsitele pete roșii, un baton corector este perfect pentru a ascunde micile imperfecțiuni.

Dacă se ține cont de culoarea ochilor și a părului în realizarea machiajului, cu siguranță rezultatul va fi unul spectaculos. În ultima perioadă, tot mai multe femei optează pentru smokey eyes și în machiajul de zi, dar și în cel de seară. Tot ce trebuie să facem este să avem grijă la combinațiile de culori și la intensitatea nuanțelor.

Un machiaj de Crăciun perfect va atrage cu siguranță privirile tuturor. Sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej de petrecere, așa că doamnele și domnișoarele își doresc să arate spectaculos în serile de Crăciun sau în noaptea de Revelion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *