Prima pagină » Radio » Actualitate » Maceratul de ceapa in vin alb poate curata eficient venele si arterele infundate. Cum se prepara acest remediu natural
Maceratul de ceapa in vin alb poate curata eficient venele si arterele infundate. Cum se prepara acest remediu natural

Maceratul de ceapa in vin alb poate curata eficient venele si arterele infundate. Cum se prepara acest remediu natural

31 ian. 2020, 12:24,
în Radio
a:3:{s:7:"site_id";i:17;s:6:"old_id";i:20634;s:8:"site_url";s:12:"radio.bzi.ro";}

Maceratul de ceapă în vin alb. Alimentația bogată în grăsimi şi zahăr duce la depuneri pe pereţii vaselor de sânge, crescând astfel tensiunea. Se spune că dacă o persoană de 30 de ani are vasele de sânge «îmbâcsite», este bătrână. Dacă are 60 de ani şi are vasele de sânge relaxate şi eliberate de reziduuri, este tânără. De aceea, vârsta biologică a omului este dată de starea sănătăţii arterelor lui.

Așadar, este extrem de importanta curăţarea vaselor de sânge, în special după o anumită vârstă. Printre principalele cauze ale îmbătrânirii se număra modul de viaţă şi dietele dezechilibrate. Însă aceste probleme pot fi remediate cu ajutorul unui remediu natural.

Maceratul de ceapă în vin alb

În cele ce urmează vă prezentăm o reţetă care restabileşte tensiunea arterială pe cale naturală. Acest remediu natural curăţa sistemul vascular şi elimină ateroscleroza.

Ingrediente:
– 4-5 cepe roşii
– 1 litru de vin alb natural
– 2 legături de frunze de pătrunjel
– 250 g de rădăcină de pătrunjel
– 150 ml de miere.

Cum se prepară

După ce au fost spălate, cepele roşii se toacă mărunt şi se adauga într-un recipient de sticlă. Se toarnă peste acestea vin alb natural. Separat, se pune la fiert rădăcina de pătrunjel spălată, curăţată şi mărunţita. Totodată, se adaugă şi frunzele de pătrunjel tocate mărunt. Se lasă la fiert până lichidul scade cel mult la jumătate. După ce s-a răcit se strecoară.

Maceratul de ceapă în vin alb se amesteca cu lichidul strecurat, adăugându-se 150 ml de miere. Recipientul se închide ermetic şi se lasa 7 zile la macerat. Se agita periodic, iar după o săptămână preparatul se strecoară.

Mod de folosire

Se consumă de 3 ori pe zi câte o lingură de macerat, cu 30 de minute înainte de masă. Se consuma până la terminarea întregii cantităţi.

De asemenea, trebuie să alcalinizati mâncarea cu fructe, legume, argilă, pentru a curăţa arterele şi venele. Se recomanda consumul din belşug de lichide, sucuri proaspete, ceaiuri din plante, apă de izvor. Ca urmare, depunerile de pe vase se vor desprinde, iar sângele se va subţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *