Prima pagină » Sanatate » Mă doare șoldul stâng și piciorul-tratament. Cum poti scapă de aceasta suferință 

Mă doare șoldul stâng și piciorul-tratament. Cum poti scapă de aceasta suferință 

18 feb. 2022, 13:00,
în Sanatate

Dacă te-ai săturat să tot spui că „mă doare soldul stang si piciorul”, acest tratament te scapă de orice problemă. Este unul dintre remediile cele mai rapide și mai eficiente pentru a trata și ameliora durerile. 

Oasele și articulațiile sunt afectate de înaintarea în vârstă, cauze ereditare sau pe baza leziunilor acute suferite la nivelul încheieturii, slăbirea elasticității cartilajului și creștere bruscă. 

persoana care se afla intr-un cabinet de specialitate

Durerea de șold este una dintre cele mai des întâlnite simptome care apar, de regulă, după vârsta de 50 de ani

Durerile de șold, dicționar de afecțiuni 

Durerea de șold este una dintre cele mai des întâlnite simptome care apar, de regulă, după vârsta de 50 de ani. Aceasta apare sub forma unei inflamații la nivelul încheieturii, denumită de specialiști burșită. Săculeții care sunt umpluți cu lichid de ungere a șoldului sunt afectați de funcțiile motrice și cauzează durerea profundă de la nivelul articulațiilor. 

Obezitatea este o altă boală care provoacă suferință la nivelul oaselor. Șoldurile și genunchii susțin greutatea corporală și sunt primele zone în care va fi resimtita durerea. 

Un stil de viață sedentar, guta, artrita sau postura incorectă accentuează afecțiunile. 

persoana care se tine de sold, acuza dureri la nivelul zonei afectate

Pentru a calma durerile de la nivelul încheieturii fără a urma un tratament medicamentos, care de cele mai multe ori nu își face efectul, compresele de varză cu oțet sunt soluția

Acestea pot da naștere problemelor de deplasare, funcțiilor motrice, iar dacă durerea persită, este indicată vizita la un control de specialitate. De cele mai multe ori, starea de disconfort la șold radiază și în picior. Se resimte la nivelul genunchiului sau în zona tarsienelor. 

Medicul ortoped poate investiga în detaliu cauza apariției acestor simptome grave. Acesta poate recomanda o schemă de tratament care calmează și îndepărtează durerile din zona șoldurilor și a picioarelor. 

Mă doare șoldul stâng și piciorul. Tratament pentru a îndepărta durerile insuportabile

Odihna este tratamentul recomandat cu strictețe atunci când suferiți de durere de șold care coboară spre picior. Articulațiile trebuie să se refacă într-un mod eficient și rapid. Unul dintre cele mai bune antiinflamatoare cu efect de calmare a zonei afectate este tinctura de ardei iute cu ulei. Pentru asta se macină bine doi ardei și se amestecă cu ulei de măsline sau cu ulei esențial de cuișoare. Cantitatea de ulei folosit este după placul fiecăruia, însă, trebuie știut că amestecul este mai rapid dacă consistența este mai densă. 

persoana care se tine de sold, acuza dureri la nivelul zonei afectate

Unul dintre cele mai bune antiinflamatoare cu efect de calmare a zonei afectate este tinctura de ardei iute cu ulei

Pentru a calma durerile de la nivelul încheieturii fără a urma un tratament medicamentos, care de cele mai multe ori nu își face efectul, compresele de varză cu oțet sunt soluția. Această rețetă împotriva afecțiunilor de la nivelul articulațiilor este din bătrâni și ajută la tratarea simptomelor. Foile de varză albă se spală bine cu apă rece, se zdrobesc ușor și se lasă peste zi, la rece, într-un bol cu oțet. Șoldul sau piciorul trebuie bine învelit cu aceste comprese, seara, înainte de culcare. 

Pentru uz intern se folosește un amestec de turmeric cu lapte și miere de albine. Ingredientele se fierb timp de 10 minute și se consumă de două ori pe zi, la temperatură rece. Cura cu lapte și miere de albine se urmează timp de 4 săptămâni, cu o săptămână de pauză, iar dacă durerile persistă se reia. 

Aceste leacuri băbești sunt soluția pentru a scăpa rapid de orice afecțiune de la nivelul articulațiilor. Puteti scapa de expresia „mă doare soldul stang si piciorul” cu ajutorul unor tratamente naturiste, benefice și eficiente. 

persoana care se afla la

Săculeții care sunt umpluți cu lichid de ungere a șoldului sunt afectați de funcțiile motrice și cauzează durerea profundă de la nivelul articulațiilor

 

 


Calmează tusea rapid: Leacuri din bătrâni pentru ameliorarea simptomului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024