Prima pagină » Local » Lupte de stradă la Iași! Două grupuri și-au împărțit pumni și picioare din senin. Trei tineri au ajuns în arest (EXCLUSIV)
Lupte de stradă la Iași! Două grupuri și-au împărțit pumni și picioare din senin. Trei tineri au ajuns în arest (EXCLUSIV)

Lupte de stradă la Iași! Două grupuri și-au împărțit pumni și picioare din senin. Trei tineri au ajuns în arest (EXCLUSIV)

08 nov. 2022, 02:00,
Lucian SAVA, în Local

Lupte de stradă la Iași! Mai mulți tineri au fost implicați într-o bătaie iscată din senin. Polițiștii au intrat pe fir și au deschis un dosar penal. Trei dintre tineri au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

Trei tineri au ajuns în arest după ce s-au luat la bătaie cu o gașcă rivală. Totul s-a petrecut în comuna ieșeană Bivolari. Din câte se pare, mai mulți tineri din sate vecine s-au întâlnit pe neașteptate. De la un schimb de priviri și replici s-a ajuns rapid la o bătaie generală. Tinerii și-au împărțit pumni și picioare, iar mașina unuia dintre ei a fost distrusă. Pe fir au intrat polițiștii ieșeni care au decis să îi rețină pe trei dintre scandalagii după ce au audiat mai multe persoane. Conflictul dintre cele două grupuri se pare că a fost spontan și nu a plecat de la vreo răfuială mai veche.

Nouă tineri s-au bătut la Bivolari

Astfel, polițiștii au deschis un dosar penal în urma luptei de stradă.

„Polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Popricani efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 31 octombrie a.c., patru tineri ar fi agresat alți cinci tineri, i-ar fi amenințat și ar fi distrus parbrizul unui autoturism parcat. Faptele ar fi avut loc pe raza comunei Bivolari. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 3 noiembrie a.c., cei patru tineri bănuiți de comiterea faptelor au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și introduși în Arestul IPJ Iași”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Trei dintre tinerii implicați în scandal au fost arestați

Ulterior, trei din cei patru tineri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 11811/P/2022, în ceea ce îi priveşte pe inculpaţii Rotariu Florin, Ștefănescu Petronel-Cătălin și Cardaș Gabriel-Ionuț. În consecință, dispune arestarea preventivă a inculpatului Rotariu Florin pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Rotariu Florin și dispune arestarea preventivă a inculpatului Ștefănescu Petronel-Cătălin pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violențe pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Rămâne de văzut ce măsuri vor fi luate în cazul luptei de stradă de la Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024