Prima pagină » Local » Luptătorul Vlad Simionescu şi-a scos telefonul mobil la vânzare. Cât cere ieşeanul pentru gadgetul primit la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 – FOTO

Luptătorul Vlad Simionescu şi-a scos telefonul mobil la vânzare. Cât cere ieşeanul pentru gadgetul primit la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 – FOTO

18 aug. 2021, 10:10,
Elena Nicoleta Bujor, în Local

Vladut Simionescu, luptătorul ieşean care a participat la competita de judo de la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, îşi vinde telefonul mobil.

Gadgetul Samsung S21 5G Olympic Edition a fost primit în urma participării la competiţia internaţională.

Suma obţinută în urma licitaţiei va fi folosită de Asociaţia sportivă de Judo Simionescu pentru viitoarele proiecte de dezvoltare a a judo-ului din Iaşi. Licitaţia începe de la 4.500 lei şi va dura doar 48 de ore.

„Bună dimineața!
Am decis să scot la licitație acest set Samsung Tokyo 2020 Olympic edition deoarece nu îl folosesc. Telefonul și căștile au fost folosite de mine doar 1 săptămâna pe perioada desfășurării Jocurilor Olimpice.
Setul conține:
– Telefon Samsung S21 5G Olympic Edition
– Căști Galaxy Buds Pro
– Încărcător de priza complet pentru telefon
– Husă pentru căști Olympic Edition
– Husă plastic pentru telefon
Banii vor fi folosiți de către Asociația sportivă de Judo Simionescu pentru viitoarele proiecte de dezvoltare a judo-ului din Iași și din zona rurală.
Licitația începe de la 4500 lei și va dura 48 ore!
Vă mulțumesc!”, a declarat Vlad Simionescu.

Ieșeanul Vlăduț Simionescu a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020

Campionatul Mondial de judo pentru seniori de la Budapesta a adus sâmbătă, 12 iunie 2021, confirmarea că Vlăduț Simionescu, în vârstă de 31 de ani, pregătit la CS POLITEHNICA IAȘI de antrenorul Costel Năftică, a obținut calificarea, directă, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Lipsea la acel moment doar anunțul oficial, care a venit miercuri, 16 iunie 2021, mai întâi din partea Comitetului Olimpic și Sportiv Român, iar apoi cel din partea Federației Internaționale de Judo.

„Mi-am dorit foarte mult un rezultat bun la Mondiale. Calificarea la Jocurile Olimpice nu o puteam rata, dar mi-am dorit să ajung în blocul final. Mai este puțin timp până la Jocurile Olimpice și trebuie să mă focusez 100%. Sunt mulțumit pentru că din punct de vedere fizic am fost foarte bine pregătit, însă nu și mental și cred că aici trebuie să lucrez mai mult în următoarea perioadă. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine până acum, voi avea nevoie de sprijinul vostru și în săptămânile care ne mai despart de competiția supremă”, ne declara Vlăduț Simionescu la acel moment.

Mesajul publicat de CS Politehnica Iași

Clubul CS Politehnica Iași, cea care l-a pregătit de olimpicul ieșean, a transmis ieri, 29 iulie 2021, un mesaj de susținere. Reprezentanții afirmă faptul că este extrem de greu să te califici la JO și acest lucru se face doar prin muncă și sacrificii enorme.

„Haideți să fim alături de Vlăduț Simionescu, este singurul performer pe care Iașul sportiv l-a oferit delegației României la Tokyo! Au spus medaliați români cât de greu este să te califici la Jocurile Olimpice, însă știm bine și cât de mult își dorește sportivul nostru să urce pe podiumul olimpic, cât a muncit și câte sacrificii a făcut pentru a-și împlini visul.

Vineri, în zori, undeva în jurul orei 05:30, Vlăduț, pregătit la CS POLITEHNICA IAȘI de antrenorul Costel Năftică, va intra pe saltea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în al patrulea meci al categoriei de greutate +100 kilograme, unde s-au calificat 22 de sportivi.

În turul inaugural al Grupei C, Vlăduț (31 de ani) se va confrunta cu libanezul Ali Omar (26 de ani), clasat pe locul 3 în decembrie la Campionatele Africane și pe locul 5 în mai, la ediția din acest an a amintitei competiții.”, a anunțat CS Politehnica Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *