Prima pagină » Local » Luptătorul SAS Iaşi a obținut o medalie de aur şi două de bronz de la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor – FOTO

Luptătorul SAS Iaşi a obținut o medalie de aur şi două de bronz de la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor – FOTO

29 iul. 2022, 10:31, 4 ,
BZI.ro, în Local

Luptătorul SAS Iaşi a obținut o medalie de aur şi două de bronz de la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor.

„Dacă săptămâna trecută îi uram succes colegului nostru, luptătorul S.A.S. Iaşi la competiţia viitoare din Olanda, iată că şi de această dată, ne-a dat motive să ne mândrim din nou cu el: a urcat pe podium, la toate cele trei probe la care a participat.

Astfel, reamintim că în perioada 21-31 iulie a.c., la Rotterdam în Olanda se desfăşoară Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor WORLD POLICE AND FIRE GAMES, unde a participat luptătorul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi.

Astfel, la fiecare probă la care a participat până acum, colegul nostru a făcut cinste profesiei de poliţist, obţinând locuri fruntaşe:
• Medalia de aur la karate, proba kumite pe echipe;
• Medalia de bronz la karate, proba kumite individual, categori 85 kg;
• Medalia de bronz la karate, proba kata pe echipe.

La această competiţie participă peste 10.000 de sportivi din aproximativ 70 de ţări.

În spatele acestor rezultate sunt ani întregi de antrenamente, sacrificii şi efort susţinut în autodepăşirea propriilor limite.

Colegii săi l-au felicitat pentru ambiţie şi rezultatele obţinute la această competiţie sportivă de mare anvergură şi i-au urat mult succes pe mai departe.

Camarade, ne mândrim cu tine!”, au transmis reprezentanții SAS Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *