Prima pagină » Stiri si curiozitati » Luna în descreștere. Ce să nu faci în această pertioadă

Luna în descreștere. Ce să nu faci în această pertioadă

11 mart. 2021, 09:56,
în Stiri si curiozitati

Luna își modifică periodic forma și înălțimea, iar creșterea și descreșterea sunt atribuite diferitelor faze prin care trece. Cele patru faze ale lunii se datorează rotației în jurul Pamantului. Toți suntem afectați când luna este în descreștere și de aceea este indicat să nu faci anumite activități în această perioadă.

Distanța dintre două faze de lună plina durează 29 de zile, 12 ore si 44 de minute., iar schimbarea înălțimii lunii este cunoscută ca o fază ascendentă sau descendentă. Cel mai adânc punct se află în consetalația Săgetător, de unde se mărește la un punct de cotitură către Gemeni, după care se întoarce spre Săgetător.

Luna în descreștere. Sunt recomandate operațiile și intrrvențiile chirurgicale

Luna este în descreştere pentru o perioada de 14 zile, trecând de la stadiul de lună plină la stadiul de lună nouă. Pe cer, luna apare ca un disc incomplet, în formă literei C – un C mai plin în prima săptămână şi mai scobit în cea de-a doua. La mijlocul intervalului, Luna se află în Ultimul Pătrar.

În această perioadă, operaţiile şi intervenţiile chirurgicale reuşesc cel mai bine şi sunt uşor suportate de pacienţi. Tomcai de aceea este recomandat să îți programezi aceste intervenții în această perioadă.

Luna care este în descreştere dezintoxică, spală, elimină şi curăţă, iar energia pe care o primim scade constant timp de două săptămâni. Tocmai de aceea, tot ce este legat de dezintoxicarea corpului este bine să se facă în aceasta perioadă deoarece are efect maxim. Este indicat în această perioadă să faci o cură cu infuzie de urzici, care curăţă şi dezintoxică sângele. Cu sigurață aceasta va avea efect maxim dacă este făcută într-o perioadă cu luna în descreştere.

În plus, tot ce mâncăm nu se depune atât de uşor. De aceea, cea mai bună perioadă pentru a începe o cură de slăbire este când luna este în descreştere. În această perioadă, organismul este ajutat de mecanismele naturale să elimine kilogramele în plus şi să ardă grăsimile. Dacă ai probleme cu stomacul, e bine să ţii regim pentru a evita durerile.

Sunt avantajate operațiunile ce țin de curățire și spălare, sub orice formă

Și în casă sau în curte, curăţenia, lustruirea şi spălarea făcute în această perioadă sunt mai eficiente.

Când luna este în descreștere, este bine să se continue activităţile începute. Toate activităţile zilnice dificile care nu sunt legate de o dată fixă pot fi amânate până ce luna ajunge în scădere.

Tot în această perioadă sunt recomandate masajele destinate relaxării sau eliberării tensiunilor. În ceea ce privește măştile cosmetice, acestea acţionează mai bine în această perioadă.

În cazul în care vrei să te muţi, să-ţi găseşti o slujbă mai bună, să faci o investiţie serioasă sau să porneşti într-o călătorie mai lungă, începe acum demersurile necesare.

Luna în descreştere reprezintă o perioadă de reflecţie şi de planificare, fiind o perioadă de interiorizare, reflecţie şi meditaţie, când ne pregătim pentru un nou ciclu de experienţe.

Pe plan sentimental, dacă vrei să pui capăt unei relaţii care nu mai merge, e bine să o faci în această fază. În plus, este momentul oportun pentru împăcări, reîntâlniri, discutarea problemelor litigioase.

Ce să nu faci când luna este în descreștere

În perioada când luna este în descreştere, devenim de obicei mai nervoşi, mai ușor depresivi. Suntem agitaţi şivrem să acţionăm chiar dacă nu ştim în ce direcţie să ne canalizăm activităţile şi eforturile. Tocmai de aceea, se recomandă o atitudine responsabilă şi temperată pentru a fi în armonie cu capacitatea de eliminare a corpului nostru.

Când luna este în descreștere n use recoamndă încheierea de parteneriate de afaceri şi nici negocierile nu sunt avantajate. Pe plan emoţional, există o oarecare nemulţumire şi lipsa de dispoziţie sau de satisfacţie care atrage după sine creşterea nivelului de agresivitate.

De asemenea, nu sunt recomandate lansarea sau promovarea unor produse sau proiecte noi deoarece acestea nu vor avea efectul scontat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *