Prima pagină » Cancan ultimă oră » Luminița Anghel, reacție neașteptată, după ce a fost criticată pentru că ar fi exagerat cu intervențiile estetice

Luminița Anghel, reacție neașteptată, după ce a fost criticată pentru că ar fi exagerat cu intervențiile estetice

31 iul. 2022, 19:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Luminița Anghel nu s-a mai putut abține și a reacționat, după ce a fost criticată pe rețelele de socializare pentru că ar fi exagerat cu operațiile estetice. Ce replică le-a dat îndrăgita artistă celor ce i-au adresat comentarii răutăcioase.

Luminița Anghel, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră, nu s-a mai putut abține și a reacționat, după ce a fost criticată în mediul online pentru că ar fi exagerat cu operațiile estetice.

Luminița Anghel, reacție după ce a fost criticată în mediul online

Cu toții știm că Luminița Anghel este foarte activă pe paginile de socializare și împărtășește multe momente importante cu urmăritorii ei din mediul online. De data aceasta, artista a fost vizibil deranjată de comentariile răutăcioase și a reacționat.

Artista se bucură de o frumusețe demnă de invidiat la vârsta de 54 de ani, iar iată că există și unele persoane care sunt de părere că vedeta ar fi apelat la operații estetice, ba chiar mai mult, că ar fi exagerat cu ele.

„Bună dimineața, dragilor! Voi cum vă descurcați cu cei care vă spun răutăți? Cu cei care știu mai bine decât voi cum e bine, ce trebuie să faceți, cât ați greșit? Care sunt născuți cu piatra ridicată și abia asteaptă o ocazie? Pentru care sportul principal este ocara? Eu le dau block, voi? Hai să avem o zi minunată! Vă iubesc!”, a scris Luminița Anghel pe Instagram.

Ce a mărturisit artista

Pentru că nu s-a putut abține, Luminița Anghel le-a dat replică persoanelor care o critică. Artista a explicat faptul că imaginea pe care a postat-o pe rețelele de socializare a fost făcută în urmă cu 35 de ani, nu în prezent.

„Pe spatele acestei fotografii scrie iunie 1987. Adică acum 35 de ani. Aviz ,,drăgălașilor’ care insistă cu ,,ți-ai umflat buzele’. Machiajul e conform vârstei și vremurilor (18 ani). Fără gene semipermanente ca acum și filtre. Iar medicina estetică nu intrase la noi în țară. Vă pup pe voi cei frumosi și buni și vă iubesc! Rămâneți așa, că lumea e plină de ceilalți”, a adăugat vedeta.

Luminița Anghel are foarte mulți fani, care o urmăresc cu drag pe rețelele de socializare, dar iată că există și unele persoane care aduc comentarii răutăcioase la adresa artistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *