Prima pagină » Cancan ultimă oră » Luminița Anghel, acuzată că a exagerat cu intervențiile estetice. Cum a răspuns solista

Luminița Anghel, acuzată că a exagerat cu intervențiile estetice. Cum a răspuns solista

28 iul. 2022, 19:29,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Luminița Anghel  este una din cele mai îngrăgite artiste din România, doar că în ultima perioadă a început să fie din ce în ce mai atacată de fanii care susțin că are prea multe operații estetice. Sătulă de critici, vedeta a postat o poză din adolescență, în care se vede clar că avea buze pline și pomeți conturați.

Luminița Anghel are 53 de ani și mai folosește din când în când o aplicație pentru a-și înfrumuseța pozele pe care le postează pe Instagram. Cu toate acestea, fanii au început să o critice și să spună despre ea că are o mulțime de operații estetice.

Solista a început să fie acuzată că a exagerat cu intervențiile estetice

Pozele Luminiței, de pe Instagram, arată ca desprinse din revistele glossy, iar solista a început să fie acuzată că a exagerat cu intervențiile estetice. Ceea ce nu știu oamenii este că da, acesta este rolul acestor filtre, de a te întineri și de a-ți evidenția trăsăturile: pomeții, conturul buzelor, ochii etc.

Solista, sătulă de comentarii răutăcioase, a început să îi blocheze pe cei care o critică.

„Bună dimineața, dragilor! Voi cum vă descurcați cu cei care vă spun răutăți? Cu cei care știu mai bine decât voi cum e bine, ce trebuie să faceți, cât ați greșit? Care sunt născuți cu piatra ridicată și abia asteaptă o ocazie? Pentru care sportul principal este ocara? Eu le dau block, voi? Hai să avem o zi minunată! Vă iubesc!”, a scris vedeta, pe Instagram.

Luminița Anghel, ironică la adresa celor care o critică

Luminița Anghel a publicat azi (28 iulie) o fotografie cu ea de la 18 ani, alături de un mesaj virulent și ironic la adresa celor care o critică.

„Pe spatele acestei fotografii scrie iunie 1987. Adică acum 35 de ani. Aviz ,,drăgălașilor” care insistă cu ,,ți-ai umflat buzele”. Machiajul e conform vârstei și vremurilor (18 ani). Fără gene semipermanente ca acum și filtre. Iar medicina estetică nu intrase la noi în țară. Vă pup pe voi cei frumosi și buni și vă iubesc! Rămâneți așa, că lumea e plină de ceilalți”, a scris Luminița, cu ironie, pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *