Prima pagină » National » Lumea politică este în doliu! Un consilier local PNL a murit înecat
Lumea politică este în doliu! Un consilier local PNL a murit înecat

Lumea politică este în doliu! Un consilier local PNL a murit înecat

26 iun. 2020, 09:50,
în National

Lumea politică este în doliu, după ce un consilier local PNL a murit înecat chiar în iazul pe care îl administra. Liviu Melinceanu era consilier local din partea PNL într-o localitate din Botoșani. Bărbatul în vârstă de 56 de ani a avut parte de un sfârșit tragic.

Un consilier local din partea PNL a murit înecat

PNL Botoșani este în doliu, după ce a murit Liviu Melinceanu. Politicianul era foarte respectat de colegii de partid, cât și de localnicii din Curtești. Bărbatul era administratorul iazului Viișoara și chiar acolo și-a găăsit și sfârșitul. Bărbatul făcea lucrări de mentenanță, când a fost luat de ape.

Organizația PNL Botoșani, dar și cea a PNL Curtești au transmis un mesaj de condoleanțe la moartea lui Liviu Melinceanu. Consilierul local a fost găsit mort ieri, în apele iazului din Viișoara, potrivit informațiilor din presă. Acesta era administratorul iazului din Viișoara și venise ieri pentru a curăța sitele de la deversor.

Bărbatul avea 56 de ani

Din păcate, Liviu Melinceanu a fost luat de ape, iar după câteva ore de la dispariție, soția lui a sunat la 112. Echipajele de salvare ajunse la fața locului i-au găsit mașina pe fundul lacului, notează botosaninews.ro. Liviu Melinceanu a fost căutat timp de mai bine de 4 ore de către pompieri și voluntari, însă acesta a fost scos la mal mort, din păcate.

”Ne exprimăm regretul pentru trecerea subită la cele veșnice a colegului nostru, consilier local al Comunei Curtești, Liviu Melinceanu! Va rămâne veșnic în amintirea noastră! Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire”, este mesajul transmis de PNL Botoșani.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024