Prima pagină » Local » „Lumânările licăr” ale Nicoletei Andreea Bodron fac senzație pe internet! Lumânările naturale din soia sunt noul trend al anului 2022 – GALERIE FOTO

„Lumânările licăr” ale Nicoletei Andreea Bodron fac senzație pe internet! Lumânările naturale din soia sunt noul trend al anului 2022 – GALERIE FOTO

09 aug. 2022, 02:00,
Emanuela Băluță în Local

Nicoleta Andreea Bodron este o ieșeancă care pentru a ieși din monotonia vieții de zi cu zi cauzată de izolarea din timpul pandemiei de COVID-19 și-a descoperit un talent ascuns. „Lumânări licăr” este numele paginii de Facebook pe care aceasta își comercializează creațiile

În timpul pandemiei de COVID-19 multe persoane și-au mutat brusc activitatea în online, iar unii chiar au sistat-o. Cu atât de mult timp liber la îndemână, românii, printre care și ieșenii, și-au descoperit talente ascunse. Unii au început să creeze produse handmade pe care le și comercializează.

lumanare licar printre flori

În era comerțului online, nu este surprinzător că o tânără talentată, așa cum este Nicoleta, și-a găsit un loc pe piață

„Lumânările licăr” fac senzație printre ieșeni

lumanare licar pe masa

Nicoleta își vinde produsele prin intermediul rețelei de socializare Facebook, pe pagina intitulată „Lumânări licăr”, unde doritorii o pot contacta pentru a efectua o comandă

O poveste de succes, când vine vorba de crearea produselor handmade, este a Nicoletei Andreea Bodron, ieșeanca responsabilă de „Lumânările licăr”. Proiectul început din pasiune pentru ceară a crescut încet, dar sigur.

În era comerțului online, nu este surprinzător că o tânără talentată, așa cum este Nicoleta, și-a găsit un loc pe piață. Aceasta își vinde produsele prin intermediul rețelei de socializare Facebook, pe pagina intitulată „Lumânări licăr”, unde doritorii o pot contacta pentru a efectua o comandă.

„Am început să fac lumânări, deoarece este o pasiune veche de-a mea, din copilărie, și am turnat primele lumânări în noiembrie 2021. Faptul că nu mai făceam nimic pentru mine care să îmi aducă satisfacție și criza existențială în care mă aflam au făcut să ia naștere proiectul «Lumânări licăr»”, a spus Nicoleta Andreea Bodron.

Deși e în concediu de creștere a copilului, aceasta își găsește timp și pentru lumânări.

„Deocamdată, sunt în concediu de creștere a copilului, iar lumânările, momentan, nu pot fi sursa principală de venit. Îmi doresc să cresc încet, dar sigur, să aduc tot timpul câte ceva nou, să creez momente pentru oameni. Nu vreau ca «Lumânări licăr» să devină ceva comercial”, a mai spus creatoarea.

lumanare licar printre flori

Deși e în concediu de creștere copil, aceasta își găsește timp și pentru lumânări

Care sunt clienții Nicoletei

 lumanare licar printre flori

Lumânările reprezintă un cadou potrivit pentru multiple ocazii, fie că sunt dăruite persoanei iubite, fie că sunt date ca mărturii la nuntă, ele sunt versatile și potrivite oricărei ocazii

Lumânările reprezintă un cadou potrivit pentru multiple ocazii, fie că sunt dăruite persoanei iubite, fie că sunt date ca mărturii la nuntă, ele sunt versatile și potrivite oricărei situații. Mai ales că gama de produse pe care aceasta o oferă este una variată. Lumânările au mirosuri îmbietoare, precum cele cu cireșe, lavandă sau cafea, dar Nicoleta nu s-a limitat doar la asta. Printre creațiile ei se găsesc și parfumuri inedite, precum rom jamaican, arome orientale sau parfum de bebe.

„Persoanele care cumpără creațiile mele sunt pasionate de lumânări naturale din soia, persoane care caută un cadou special, iar mai nou persoane care au evenimente plăcute în viața lor și le oferă ca mărturii. Pot fi date cadou oricând, fie că e vorba de o aniversare, de Crăciun, 8 Martie, cerere în căsătorie, având posibilitatea de a pune mesaje ascunse în lumânări, orice ocazie este bună pentru a face cadou o lumânare parfumată”, a mai zis Nicoleta.

Nicoletei nu i se pare că procesul de creație al lumânărilor este unul dificil, profită la maximum de promovarea pe care o poate obține pe rețelele de socializare, de aceea își comercializează produsele în acest mod.

„Nu sunt dificil de creat, dar necesită răbdare, procesul în sine este ușor. Se topește ceara până la o anumită temperatură, se amestecă cu parfumul, apoi se toarnă în recipient și se lasă la răcit. Urmează partea mai migăloasă, se curăță, se pun etichetele și se ambalează. Pozez la ceva timp lumânările și creez postări pentru rețelele sociale”, a mai zis Nicoleta Andreea Bodron, creatoarea „Lumânărilor licăr”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`