Prima pagină » Sport » Luka Jovic, din ce în ce mai aproape de a pleca de la Real Madrid! Jucătorul lui Zinedine Zidane și-ar fi dat acceptul pentru un transfer în Serie A!
Luka Jovic, din ce în ce mai aproape de a pleca de la Real Madrid! Jucătorul lui Zinedine Zidane și-ar fi dat acceptul pentru un transfer în Serie A!

Luka Jovic, din ce în ce mai aproape de a pleca de la Real Madrid! Jucătorul lui Zinedine Zidane și-ar fi dat acceptul pentru un transfer în Serie A!

12 iun. 2020, 04:00,
în Sport

Luka Jovic este aproape de a pleca de la Real Madrid. Sârbul este dorit insistent de AC Milan, iar mutarea s-ar putea face chiar în această vară.
Astfel, AC Milan este aproape de a bate palma cu Real Madrid pentru Luka Jovic. Atacantul și-a dat OK-ul pentru transfer. Însă rămâne de văzut cu ce sumă se vor mulțumi madrilenii, care au plătit 60 de milioane de euro pentru Jovic în vara trecută.
AC Milan vrea un nou atacant după ce l-a pierdut pe Krzysztof Piatek (24 de ani), plecat la Hertha Berlin în iarnă, pentru 24 de milioane de euro.
La formația antrenată de Zinedine Zidane, unde a ajuns în schimbul a 60.000.00 de euro, Jovic a bifat 24 de partide, reușind să marcheze doar două goluri.

Luka Jovic ar putea fi indisponibil trei luni

Luka Jovic s-a accidentat recent după ce s-a antrenat acasă și ar putea lipsi de pe gazon aproximativ trei luni. Acesta ar fi suferit o fractură a gleznei piciorului stâng.

„Este îngrozitor. Am fost surprinși de această veste. Nu ne așteptam la asta! Se pregătea acasă, la Belgrad conform programului de antrenament stabilit de club, iar, în timpul unui exercițiu, a simțit o durere. Cine știa că e atât de grav?! Se pregătea să fie mai bun ca niciodată și, acum, se întâmplă asta! Nu se știe încă nimic, sunt necesare examene mai detaliate pentru a ști cât va sta în afara terenului”, a spus tatăl starului lui Real Madrid.

Luka Jovic a semnat în vara anului 2019 cu Real Madrid, după un sezon cu evoluții reușite la Eintracht Frankfurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *