Prima pagină » Radio » Actualitate » Luiza, soția lui Gheboasă, alături de artist în scandalul momentului. „Suntem împreună de când eram mici”

Luiza, soția lui Gheboasă, alături de artist în scandalul momentului. „Suntem împreună de când eram mici”

08 aug. 2023, 15:05, 3 ,
în Radio

Luiza Maria, soția lui Gheboasă, este printre puținele persoane care stau alături de artist în scandalul momentului de la Untold. Prestația pe scena festivalului a traperului a dat naștere unor ample controverse. Și aceasta deoarece genul abordat de Gheboasă este unul mai puțin comercial, având și un conținut mai dur, mai vulgar, în versuri.

Ediția din acest an a festivalului Untold și-a consolidat încă o dată reputația de a fi unul dintre cele mai incredibile evenimente din lumea muzicală, înregistrând cifre record și stabilind un nou standard de producție și performanță. Cu toate acestea, a generat și un scandal de proporții după controversata prestație a artistului Gheboasă.

Luiza, soția lui Gheboasă, alături de artist în scandalul momentului

În tot acest scandal mediatic, alături de artist stă soția acestuia, Luiza Maria, motivul pentru care, de altfel, Gheboasă avea să plece din competiția Survivor România, fără să fi fost eliminat.

Cât despre Luiza Maria, se știe că nu este extrem de activă pe rețelele de socializare. Cei doi sunt împreună de când erau mici, însă au luat decizia să oficializeze totul de mai puțin de un an:

„Suntem împreună de când eram mici, dar stăm împreună de un an. De când eram mici suntem împreună. Am mai avut despărțiri, certuri. (…) Este foarte greu să stăm despărțiți. Noi suntem împreună peste tot. Nu suntem obișnuiți să stăm despărțiți. Niciodată nu am stat atât de mult timp separați.

Mi-ar fi foarte greu să îi transmis un mesaj și să îi spun să stea acolo pentru că eu îl vreau acasă. (…) Am auzit de cadou (n.r. – Gheboasă a zis că vrea să îi dăruiască un copil), nu mi-a spus până acum. Nouă ne plac foarte mult copiii, dar ne-am gândit să mai așteptăm. Eu am 20 de ani aproape, iar el 21. Este un om foarte familist”, spunea Luiza, în urmă cu ceva timp într-o emisiune TV.

Inclusiv pe scena festivalului de la Cluj imaginile au surprins-o pe Luiza alături de artist.

Controversele apariției lui Gheboasă la Untold

Mulți sunt cei care au așteptat apariția artistului pe scena festivalului de la Cluj, având în vedere că numărul fanilor acestuia este unul în creștere. Numai că, deși Untold este un festival declarat pentru muzica electronică, genul abordat de Gheboasă este unul mai puțin comercial, și mai mult spre undeground rap, având și un conținut mai dur, mai vulgar, în versuri.

Tocmai acesta a fost momentul de controversă și reacții dure din partea opiniei publice, precum și a unor voci în media românească, precum jurnalistul Cristian Tudor Popescu sau Mircea Badea.

Comentarii
  • Nimanui nu ii pasa de acest subiect. Este o tara libera, fiecare asculta ce ii place, iar parintii au datoria sa vegheze la educatia lor. Nu artistii, televizorul, social media au raspunderea de a educa.

  • Nici n-am auzit de asta. Ce plm canta? Se tiganeste si Untold-ul?

  • Ce-i cu hapciupaliticii astia…? Mari vedete… muritori de foame

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *