Prima pagină » National » Ludovic Orban, schimb de replici cu Adriana Bahmuțeanu: „O lăsați să vină la o dezbatere cu mine”
Ludovic Orban, schimb de replici cu Adriana Bahmuțeanu:

Ludovic Orban, schimb de replici cu Adriana Bahmuțeanu: „O lăsați să vină la o dezbatere cu mine”

08 sept. 2020, 18:45,
Antonia Ceausu în National

Ludovic Orban, premierul României, a fost prezent astăzi în centrul unor incidente petrecute la un eveniment electoral comun organizat în Parcul Herăstrău pentru candidata susținută de PNL, USR și PLUS pentru Primăria Sectorului 1. Ludovic Orban a fost huiduit și i s-a urat să ajungă curând la pușcărie.

La acest eveniment a participat și Adriana Bahmuțeanu. Aceasta este candidată pentru Primăria Sectorului 1 din partea Partidului Ecologist din România (PER). Fosta prezentatoare de televiziune i-a solicitat premierului să îi permită lui Clotilde Armand să participe la o confruntare televizată cu ea.

”Adriana Bahmuțeanu: Domnul Orban, candidata dumneavoastră a spus că nu mă cunoaște. O lăsați să vină la o dezbatere cu mine?

Ludovic Orban: Sunteți candidată?”.

Ludovid Orban, revoltat după ce a fost huiduit

Ludovic Orban a acuzat că toți oamenii care i-au adresat cuvinte jignitoare sunt „exponenţii PSD”. Totodată acesta a ținut să menționeze că modul în care aceste persoane se manifestă denotă lipsă de educaţie şi obrăznicie.

„Dragi colegi, să nu faceţi niciodată ce fac aceşti exponenţi ai PSD care arată ce a adus PSD pentru Sectorul 1 – lipsă de educaţie, lipsă de civilizaţie şi obrăznicie la maxim. De astfel de lucruri vrem să scăpăm în Bucureşti, în Sectorul 1 şi în România. Prezenţa mea astăzi aici este foarte limpede şi urmăreşte un scop clar – să transmit un mesaj de susţinere din partea PNL pentru candidatura Clotilde Armand. Ea putea să fie primarul Sectorului 1 încă din 2016. Din păcate, la numărarea voturilor lucrurile au ieşit altfe decât în sondaje şi Sectorul 1 a avut de suferit”, a afirmat Ludovic Orban.

De asemenea șeful Guvernului a menționat că Sectorul 1 a fost cel mai prost administrat din întregul București și că ar risca să ajungă la nivelul Sectorului 5.

„Sectorul care are cele mai mari resurse şi investiţii e cel mai prost administrat din tot Bucureştiul şi riscă să fie dus la nivelul Sectorului 5. În afară de spitale pe hârtie, panseluţe şi asfalt care a ţinut până la prima ploaie şi toate prostiile făcute din lume făcute de primarul Sectorului 1, acesta nu a făcut nimic. Faceţi campanie din casă în casă, să punem punct acestui dezastru”, a conchis Ludovic Orban.

Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria sectorului 1. Ce o recomanda să devină primar

Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria sectorului 1 al Capitalei şi este decisă mai mult ca niciodată să obţină fotoliul de primar. Chiar dacă candidatura ei a masat masca pe toată lumea, Adriana crede în şansele ei de a deveni primar. Aceasta şi-a motivat decizia ei de a intra în politica spunând că s-a săturat să vadă de pe margine ce se întâmplă în Bucureşti.

Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria sectorului 1. Ce o recomanda să devină primar

Adriana Bahmuțeanu are 46 de ani şi este născută în Bucureşti. Vedetă TV spune că s-a satură să stea pe margine şi să vadă ce se întâmplă în oraşul în care trăieşte. Ea este decisă să câştige alegerile locale şi să devină primarul sectorului 1. Bahmuteanu spune că are proiecte concrete şi idei despre cum se administrează un Sector. Ea este de părere că a dezavantajat-o faptul că s-a decis pe ultima sută de metri, să candideze. Oamenii nu au avut timp să afle ce şi-a propus şi care sunt planurile ei pentru Bucureşti.

„M-am săturat să stau pe margine şi să văd ce se întâmplă în Bucureşti! Şi pentru că ştiu că pot să fac mai mult, pentru că m-am maturizat, pentru că am proiecte concrete şi idei despre ce înseamnă administrarea unui Sector, gospodărirea unui Sector”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru DC News.

Vedeta TV spune că ea este vocea cetăţeanului, vocea străzii. Adriana Bahmuțeanu a ţinut multă vreme paginile ziarelor, fiind căsătorită de cinci ori cu omul de afaceri Silviu Prigoana. Cei doi au împreună 2 copii.

Alegerile locale vor avea loc în 27 septembrie, şi se vor desfăşura în condiţii speciale, dat fiind contextul epidemiologic în care ne aflăm.
Urnele se vor deschide pe 27 septembrie la ora 7:00 dimineaţa şi se vor închide seara, la ora 21:00. Potrivit legii, procesul de numărare a voturilor se va încheia cel mai târziu la 28 septembrie.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024