Prima pagină » National » Ludovic Orban s-a făcut de râs. Ce întrebare a putut să îi pună unei persoane cu handicap

Ludovic Orban s-a făcut de râs. Ce întrebare a putut să îi pună unei persoane cu handicap

17 sept. 2020, 09:46,
în National

Premierul Ludovic Orban s-a făcut de râs într-o vizită la Piteşti, unde se afla în campanie electorală. În timpul vizitei, premierul a intrat în vorbă cu un bărbat aflat în scaunul cu rotile. Întrebarea pe care i-a adresat-o Orban a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Ludovic Orban nu şi-a dat seama de penibilul situaţiei în care se afla.

Cum s-a făcut de râs Ludovic Orban la Piteşti

Orban l-a întrebat pe bătrânul în scaunul electric „ce viteză prinde”, iar acesta i-a explicat că nu e pe viteză… „Sănătate! Vă salut, bine v-am găsit, numai bine!”, a spus Ludovic Orban când l-a văzut pe bătrân în scaunul cu rotile. S-a apropiat de el și și-au strâns mâinile, potrivit înregistrării surprinse de un jurnalist,

Filmarea a fost postata pe Facebook de către Dan Barnu: „Cu respect, numai bine”, a răspuns bătrânul. „Ce viteză prinde?”, a întrebat Orban, în timp ce l-a bătut pe umăr pe bătrân.

„Nu, păi asta e de handicap… foarte ușor… prinde mai mult, da’ o las ușor, așa…”, a fost răspunsul băttrânului.

”Numai bine,” i-a transmis Ludovic Orban la plecare, iar răspunsul celui din scaunul cu rotile a fost prompt: ”Cu respect, numai bine.” Iar Orban, în final… „Mă bucur că sunteți activ!”

Nu este prima data cand Ludovic Orban se face de râs

Ludovic Orban, premierul României a făcut o declaraţie extrem de controversata despre calitatea podului care va fi construit peste Dunăre la Brăila. Premierul Ludovic Orban, aflat în vizită la Şantierul Naval Brăila a lăudat construcţia podului din acelaşi judeţ ba chiar mai mult, Orban susţine că acest pod îl are ca model de construcţie pe cel de la Genova.

Este monumentală gafa unui premier al României şi faptul că, construirea unui pod are ca drept model un alt pod care s-a dovedit a fi un dezastru în materie de Construcţie.

Ludovic Orban explică de ce trebuie purtată mască

Premierul Ludovic Orban explică de ce trebuie purtată mască. Ludovic Orban susține că oamenii trebuie să se obișnuiască să lupte cu COVID-19 respectând regulile legate de purtarea măștii, dezinfectare și spălatul pe mâini mai des.

„Nu cred că noi restricții trebuie impuse, dimpotrivă, trebuie o permanentă acțiune de dialog, de informare, astfel încât oamenii să înțeleagă că ei sunt cei care trebuie să se protejeze și mai ales să îi protejeze și pe cei din jur”, a spus Orban.

Premierul a mai spus că s-ar bucura să se găsească cât mai curând un vaccin, dar până când acest lucru se va întâmpla, va trebui să respectăm purtarea măștii, să ne dezinfectăm, să ne spălăm pe mâini mai des, să renunțăm la gesturile de prietenie și de afecțiune față de cei apropiați.

Cred că omul nu s-a născut cu cravata la gât, de exemplu. Cu toate acestea, ne-am obișnuit cu cravata la gât. Omul nu s-a născut încălțat, cu toate acestea mă uit și acum pe gazon la pantoful cu toc cui. Omul s-a obișnuit cu astfel de lucruri și cred că adaptabilitatea noastră e cea care trebuie să genereze resortul de evoluție și de mișcare într-o direcție care mi se pare firească și normală”, a menționat Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *