Prima pagină » Actualitate » Ludovic Orban o gafează din nou! A fost suprins în timp ce fuma, având masca de protecție sub bărbie – Foto
Ludovic Orban o gafează din nou! A fost suprins în timp ce fuma, având masca de protecție sub bărbie - Foto

Ludovic Orban o gafează din nou! A fost suprins în timp ce fuma, având masca de protecție sub bărbie – Foto

16 aug. 2020, 18:45,
Antonia Ceausu, în Actualitate

Ludovic Orban, premierul României, a fost fotografiat astăzi, 16 august 2020, în timp ce fuma, având masca de protecție sub bărbie. Jurnalista Floriana Jucan a făcut publică fotografia. Pentru Ludovic Orban nu este prima dată când este surprins într-o ipostază jenantă. În plină pandemie de coronavirus, chiar de ziua sa, premierul a fost suprins împreună cu alți membri ai Executivului în timp ce consumau alcool și fumau în biroul său.

„Poartă mască de protecție corect!

Îți poate salva viața. Ai grijă să îți dezinfectezi mâinile înainte să o atingi. Pune partea colorată în exterior. Fixeaz-o cu ajutorul firelor elastice trecute prin spatele urechilor. Poziționeaz-o încât să acopere atât nasul cât și gura. Identifică latura cu fir metalic și pliaz-o pe forma nasului. Îndepărteaz-o trăgând de elasticul din spatele urechilor. Arunc-o la un coș de gunoi cu capac. Spală-ți mâinile după ce ai aruncat-o. Poartă mască. Arată că îți pasă”, a scris Floriana Jucan.

Premierul Ludovic Orban amendat după ce a fumat, a consumat alcoo și nu a purtat mască în birou deși în încăpere se aflau mai mulți membrii ai Executivului

Premierul Ludovic Orban a achitat două amenzi, în valoare cumulată de 3.000 de lei, pentru fumat și nepurtarea măștii de protecție în spații închise, a anunțat Guvernul. Potrivit informării, premierul a plătit sâmbătă cele două amenzi prin intemediul platformei ghiseul.ro.

„Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat prin intermediul platformei ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise”, au transmis reprezentanții Guvernului.

Conform acestora, premierul consideră că „regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile stabilite de lege, fără a face distincție”. Vă reamintim că în spațiul virtual a apărut o imagine cu Ludovic Orban precum și alți membri ai Guvernului. Aceștia au fumat, consumat băuturi alcoolice și diverse gustări cu ocazia zilei de naștere a premierului, care a fost pe 15 mai.

Premierul Ludovic Orban a fost surprins într-o fotografie în timp ce bea alcool și fumează in biroul lui, încălcând flagrant toate legile din România şi da senzația că actele normative sunt doar pentru muritorii de rând nu și pentru el și acoliții lui. Într-o fotografie intrată în posesia redactorilor BZI și care ar fi fost făcută în plină pandemie de COVID-19, premierul Ludovic Orban apare fumând într-un birou luxos, la o discuţie relaxată, stropită cu wiskey scump și șampanie fină, alături de câțiva colegi din Guvern. Alături de premier, mai apar în fotografii vicepremierul Raluca Ţurcan, ministrul de Externe Bogdan Aurescu și Virgil Popescu, ministrul Economiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *