Prima pagină » Actualitate » Ludovic Orban, contrazis de publicația care a lansat informația cu privire la arestarea lui Florin Cîțu: „Vă garantez că noi am primit informația de la PNL”
Ludovic Orban, contrazis de publicația care a lansat informația cu privire la arestarea lui Florin Cîțu:

Ludovic Orban, contrazis de publicația care a lansat informația cu privire la arestarea lui Florin Cîțu: „Vă garantez că noi am primit informația de la PNL”

12 aug. 2021, 22:10,
în Actualitate

Ludovic Orban a reacționat, joi seară, într-o emisiune TV, după ce a fost acuzat că se află în spatele dezvăluirilor despre închisoarea făcută de Florin Cîțu în SUA, în urmă cu 21 de ani.

„Mai e alt lucru care mă deranjează, faptul că anumiţi colegi care mă cunosc şi ştiu despre mine adevărul au început să arunce în spaţiul public că informaţia a fost făcută public de mine sau de oameni din echipa mea. Este o minciună şi o formă penibilă să îl faci vinovat pe preşedintele partidului pentru o vină pe care nu o are. În curând o să spună că eu sunt vinovat că în 2000 a fost Citu prins băut la volan”, a spus Ludovic Orban.

Deși acesta a negat aceste acuzații, o declarație din această seară a lui Cristian-Mihai Dide îl contrazice. Acesta a afirmat că informația despre ilegalitatea făcută de Florin Cîțu la începutul anilor 2000 ar reprezenta un „cadou” de la PNL.

„Această informație a fost un cadou pentru noi.
Nu știm daca a fost un „cadou” de la USR pentru coaliție, dar vă garantez că noi am primit informația de la PNL. Nu suntem interesați de luptele politice din PNL. Prin Statutul asociației Evoluție în Instituție ne-am asumat informarea cetățenilor.
Am considerat că această informație este de interes public. Referitor la întârzierea postării: lipsă de resurse, de asta nu am postat când am promis.
Și eu m-am gândit că a fost o prostie că s-a suprapus cu 10 august”, a spus Cristian-Mihai Dide în mesajul transmis lui Robert Nicolae Turcescu.

Premierul României, Florin Cîțu, a stat în închisoare în SUA, după ce a condus sub influența alcoolului

Actualul premier al României, Florin Cîțu, ar fi fost încarcerat timp de 2 zile în Statele Unite ale Americii pentru condus sub influența alcoolului sau drogurilor. Legislația americană nu face diferență între ele. Conform documentului Curții de Justiție din Iowa, Florin Vasile Cîțu ar fi fost reținut 2 zile în anul 2000 și a primit și o amendă de 1.000 de dolari americani, susține legalizam.ro

Decizia este a unui judecător american și Cîțu și-a recunoscut fapta mai relatează sursa citată:

”Motivul pentru care aceasta știre despre prim-ministrul României iese la iveala dupa 20 de ani, este că Florin Cîțu candidează pentru postul de președinte al PNL. Datorită acestui fapt, sursele noastre politice, care susțin contracandidatul domnului Cîțu, au început să îi sape groapa și ne-au furnizat această informație pe care noi o considerăm de interes public.

Articolul în baza căruia a fost condamnat:

321J.2 Operating while under the influence of alcohol or a drug or while having an alcohol concentration of .08 or more (OWI).

Site-ul unde puteți vedea detaliile despre dosarul “FLORIN CITU” www.iowacourts.state.ia.us

content-image

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`