Prima pagină » Actualitate » Ludovic Orban cere demisii în scandalul documentului publicat de Cancelaria Prim-ministrului Florin Cîțu
Ludovic Orban cere demisii în scandalul documentului publicat de Cancelaria Prim-ministrului Florin Cîțu

Ludovic Orban cere demisii în scandalul documentului publicat de Cancelaria Prim-ministrului Florin Cîțu

20 iul. 2021, 14:35,
George Cristian, în Actualitate

Prezent la alegerile PNL Prahova, președintele Ludovic Orban a ţinut să precizeze faptul că, dacă documentul emis de Cancelaria Prim-Ministrului Florin Cîțu, este unul real, toată povestea trebuie să se lase cu demişii.

Vă aducem aminte faptul că un document care poartă antetul Guvernului, și care a fost lansat în spațiul public, dezvăluie strategia de comunicare a lui Florin Cîțu în lupta cu Ludovic Orban. Documentul conține strategia de comunicare pentru Mass-Media, Social Media și mesajul pe care trebuie să-l transmită echipa lui Florin Cîțu către targetul său.

 

Ludovic Orban cere demisii dacă documentul emis de Cancelaria Prim-Ministrului este unul adevărat

Prezent la alegerile PNL Prahova, Ludovic Orban a avut un punct de vedere  tranșant în legătură cu apariția în presă a unui document prin care premierul Florin Cîțu dă sfaturi de campanie folosind resurse guvernamentale. Altfel spus, Orban susține că oricine care folosește resursele guvernamentale trebuie să iși dea demisia din Palatul Victoria:

„Dacă este adevărat acel document, cine l-a elaborat și mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcționari sau demnitari plătiți din bani publici, în campania internă împotriva președintelui Partidului Național Liberal, trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”, a declarat Ludovic Orban, întrebat, marți, în județul Prahova, despre această situație.

 

Premierul Florin Cîțu se încurcă în declarații

Întrebat insistent de jurnaliști, premierul Florin Cîțu a declarat că nu știe dacă documentul este unul real. Cîțu a fost vizibil iritat de întrebările puse și a încercat să ocolească subiectul pasând responsabilitatea către alte persoane. Totuși, din funcția de premier, Florin Cîțu este direct responsabil de astfel de documente:

„Nu îmi place concluzia pe care ați spus-o, nu știu dacă e adevărată. Colaboratorii mei au emis foarte multe documente în exces de zel. Nu îmi aduc aminte să fi văzut documentul. Cine vine cu aceste acuzații să aducă și probe că e un document real. Sunt multe documente care există cu propuneri. Aceste lucruri nu mi se par în regulă, dar nu știu dacă acest lucru s-a întâmplat. Eu spun că cine face acuzații să demonstreze că este un document real. Dacă este nevoie, vom face verificări. Am spus în general că văd multe probleme, soluții. Nu știu ce conține acel document. Eu nu tolerez așa ceva. Domnul Orban trebuie să vină cu dovezi că este adevărat. Eu îmi aduc aminte că au fost alte documente despre care spuneau că sunt înregistrate la guvern, dar nu le-am găsit. Eu înțeleg că și domnul Orban și domnul Teodorovici au avut acel document. Să vină să demonstreze că este un document real. Acest document nu a ajuns la guvern, pe masa mea, nu a fost semnat”, a declarat Cîțu.

 

DOCUMENTUL POATE FI CITIT AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *